Sicili Bozuk Esnafla ilgili son dakika gelişmesi

Ekonomi 04.01.2017 - 20:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sicili Bozuk Esnafla ilgili son dakika gelişmesi

Başbakan Binali Yıldırım, sicili bozuk esnafa afla ilgili konuşarak "Bu hafta Meclis'te görüşülecek ve yürürlüğe girecek." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Esnaf Buluşması toplantısında önemli mesajlar verdi. Yıldırım, esnafa sicil affının getirileceğini müjdelerken tasarının bu hafta Meclis'te görüşüleceğini duyurdu. "SİCİL AFFI BU HAFTA MECLİS'TE" Yıldırım'ın konuyla ilgili şunları söyledi: "O veya bu nedenle sicili bozulmuş esnafa sicil affı getiriyoruz. Verdiğimiz kredilere ulaşamayan esnafımız için büyük kolaylık. Bu hafta Meclis'te görüşülecek ve en kısa sürede de yürürlüğe girecek"
Başbakan Binali Yıldırım, sicili bozuk esnafa afla ilgili konuşarak "Bu hafta Meclis'te görüşülecek ve yürürlüğe girecek." dedi.

Başbakan Binali YıldırımÇankaya Köşkü'nde Esnaf Buluşması toplantısında önemli mesajlar verdi. Yıldırım, esnafa sicil affının getirileceğini müjdelerken tasarının bu hafta Meclis'te görüşüleceğini duyurdu.

"SİCİL AFFI BU HAFTA MECLİS'TE"

Yıldırım'ın konuyla ilgili şunları söyledi:

"O veya bu nedenle sicili bozulmuş esnafa sicil affı getiriyoruz. Verdiğimiz kredilere ulaşamayan esnafımız için büyük kolaylık. Bu hafta Meclis'te görüşülecek ve en kısa sürede de yürürlüğe girecek"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.