19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sıddık Topal, destek istedi

Darıca 27.11.2018 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sıddık Topal, destek istedi

31 Mart yerel seçimlerinde Kazım Karabekir Mahallesi’nden Muhtar adayı olan Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Erzurum Dernek başkanlarını kahvaltıda ağırlayarak destek istedi.

Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, 31 Mart yerel seçimlerinde Kazım Karabekir Mahallesi’nden Muhtar adayı oldu. Topal, hafta sonu dernek merkezinde Darıca’daki Erzurum Dernekleri başkanlarını kahvaltıda ağırlayarak destek istedi. Sıddık Topal’ın ev sahibi olduğu toplantıya KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Oltu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsrafil Kamacı, Saadet Partisi ve İyi Parti Darıca ilçe başkanları, AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Çetinkaya ile dernek başkanları katıldı. Kahvaltıda selamlama konuşması yapan Sıddık Topal, “1979 yılından beri Darıca’dayım. Bugüne kadar birçok hizmette bulundum. İnşallah bundan sonra Muhtar olarak Darıca’ya hizmet etmek istiyorum. Erzurumlular Derneği’nde de uzun yıllar başkan olarak hizmet ettim. Benim bu görevde hatalarım olmuştur. Ama yanlış yapma hakkım yok. Yeni bir yola çıkarken sizlere çok ihtiyacım var. Desteklerini benim için çok önemli” diye konuştu. Topal, daha sonra muhtarlık azarlarını da tanıttı. Azalar şöyle: Erkan Aydın (Şenkaya), Hasan Aydın (Tokat), Halil Kabadayı (Afyon), Ahmet Doğan (Gümüşhane), Ercan Tikicieri (Digor), Çiğdem İpek (Bilecik), Zafer Güney (Kars), Fehmi Turan (Ardahan)
31 Mart yerel seçimlerinde Kazım Karabekir Mahallesi’nden Muhtar adayı olan Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Erzurum Dernek başkanlarını kahvaltıda ağırlayarak destek istedi.

Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, 31 Mart yerel seçimlerinde Kazım Karabekir Mahallesi’nden Muhtar adayı oldu. Topal, hafta sonu dernek merkezinde Darıca’daki Erzurum Dernekleri başkanlarını kahvaltıda ağırlayarak destek istedi. Sıddık Topal’ın ev sahibi olduğu toplantıya KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Oltu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsrafil Kamacı, Saadet Partisi ve İyi Parti Darıca ilçe başkanları, AK Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Çetinkaya ile dernek başkanları katıldı.

Kahvaltıda selamlama konuşması yapan Sıddık Topal, “1979 yılından beri Darıca’dayım. Bugüne kadar birçok hizmette bulundum. İnşallah bundan sonra Muhtar olarak Darıca’ya hizmet etmek istiyorum. Erzurumlular Derneği’nde de uzun yıllar başkan olarak hizmet ettim. Benim bu görevde hatalarım olmuştur. Ama yanlış yapma hakkım yok. Yeni bir yola çıkarken sizlere çok ihtiyacım var. Desteklerini benim için çok önemli” diye konuştu.

Topal, daha sonra muhtarlık azarlarını da tanıttı. Azalar şöyle: Erkan Aydın (Şenkaya), Hasan Aydın (Tokat), Halil Kabadayı (Afyon), Ahmet Doğan (Gümüşhane), Ercan Tikicieri (Digor), Çiğdem İpek (Bilecik), Zafer Güney (Kars), Fehmi Turan (Ardahan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.