19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şifa Kliniğinden Bayanlara Seminer

Gebze 16.10.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şifa Kliniğinden Bayanlara Seminer

Gebze’nin İlk Tıp Merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan ve 1994 yılından beri bölgede sağlık sektöründe hizmet veren Gebze şifa Tıp Merkezi hafta sonu  Kadınlarda Menopoz ve Psikolojik sorunlarıyla ilgili bir Seminerl gerçekleştirdi. Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen seminere Psikolog Büşra Aslan, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aferdita Rogova Kurtkaya ve Güzellik-Estetiysen Uzmanı Özge Üçgen hazır bulundular. Panele ÇYYD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Dernek üyeleri , Gebze Şifa Tıp Merkezi Sorumlu Müdürü  Aslı Yılmaz ,Personel ve vatandaşlar  katıldılar. Seminerde Konuşma yapan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aferdita Rogova Kurtkaya ve Psikolog Büşra Aslan kadınlarda meydana gelen hastalıklar ve bu hastalıklar esnasında meydana gelen psikolojik durumlar hakkında bilgilendirdiler. 

Gebze’nin İlk Tıp Merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan ve 1994 yılından beri bölgede sağlık sektöründe hizmet veren Gebze şifa Tıp Merkezi hafta sonu  Kadınlarda Menopoz ve Psikolojik sorunlarıyla ilgili bir Seminerl gerçekleştirdi. Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen seminere

Psikolog Büşra Aslan, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aferdita Rogova Kurtkaya ve Güzellik-Estetiysen Uzmanı Özge Üçgen hazır bulundular. Panele ÇYYD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Dernek üyeleri , Gebze Şifa Tıp Merkezi Sorumlu Müdürü  Aslı Yılmaz ,Personel ve vatandaşlar  katıldılar. Seminerde Konuşma yapan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aferdita Rogova Kurtkaya ve Psikolog Büşra Aslan kadınlarda meydana gelen hastalıklar ve bu hastalıklar esnasında meydana gelen psikolojik durumlar hakkında bilgilendirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.