Sihirli Sandık Geleneği Bozmadı

Darıca 16.04.2017 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sihirli Sandık Geleneği Bozmadı

Bölgemizde 1000 sırasıyla başlayan ilk sandık olan 1001 nolu sandıktan 254 Evet 115 hayır çıktı.

Darıca 60.Yıl Ortaokulu'nda bulunan 1001 nolu sandığın oy sayımında Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yöneticilerde takip etti. Oyların sayılmasının ardında ortaya 254 EVET 115 HAYIR ve 5 Geçersiz sonucu ortaya çıktı. Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, sandıktaki oyların sayım işinin tamamlanmasının ardından gazetemize yaptığı değerlendirmede, "Ben kendi ilçe başkanlığım dönemim boyunca 5 seçimde de bu sandığın sayımını takip ettim. 7 Haziran seçimlerinde de bu sandıktan hüsrana uğradığımız bir sonuç çıkmıştı. 1 Kasım'da da bu sandık bizi hiç yanıltmadı. Benim için Türkiye Geneli değerlendirmesinde de hemen hemen baz aldığım bir sandıktır. Ayrıca bölgemizin sandık numaralandırma sıralamasında da 1 numarada yer almaktadır. Bugün ortaya çıkan sonuçta bizim için sevindiricidir. Beklenen sonuçtur. "dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Bölgemizde 1000 sırasıyla başlayan ilk sandık olan 1001 nolu sandıktan 254 Evet 115 hayır çıktı.

Darıca 60.Yıl Ortaokulu'nda bulunan 1001 nolu sandığın oy sayımında Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve yöneticilerde takip etti. Oyların sayılmasının ardında ortaya 254 EVET 115 HAYIR ve 5 Geçersiz sonucu ortaya çıktı. Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, sandıktaki oyların sayım işinin tamamlanmasının ardından gazetemize yaptığı değerlendirmede, "Ben kendi ilçe başkanlığım dönemim boyunca 5 seçimde de bu sandığın sayımını takip ettim. 7 Haziran seçimlerinde de bu sandıktan hüsrana uğradığımız bir sonuç çıkmıştı. 1 Kasım'da da bu sandık bizi hiç yanıltmadı. Benim için Türkiye Geneli değerlendirmesinde de hemen hemen baz aldığım bir sandıktır. Ayrıca bölgemizin sandık numaralandırma sıralamasında da 1 numarada yer almaktadır. Bugün ortaya çıkan sonuçta bizim için sevindiricidir. Beklenen sonuçtur. "dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.