SİLAH ZORUYLA SENET İMZALATTILAR

Gebze 18.03.2016 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SİLAH ZORUYLA SENET İMZALATTILAR

Gebze’li bir vatandaşa silah zoruyla 900 Bin TL senet imzalattıkları söylenen 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre: Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Hacı Halil Mahallesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. Gebze’de özel sektörde çalıştığı söylenen K.K isimli vatandaş A.B adındaki bir bayanla kendisine ait olan eve gitti. Daha sonra K.K markete gidip alışveriş yapıp eve döndüğünde içeride elinde silah bulunan üç kişi ile karşılaştı. Tuzağa düşürüldüğünü anlayan şahıs ardından A.B,H.G,H.S ve S.K isimli kişiler tarafından eli ve ayağı bağlanarak sahte plakalı araçla İstanbul Kurtköy’deki lüks bir rezidansa getirildi. SİLAH ZORUYLA SENET İMZALATTILAR! İddialara göre: A.B,H.G,H.S ve S.K,K.K isimli Gebzeli vatandaşa silah zoruyla 3 adet toplamda 900 Bin TL olan senedi zorla imzalattı. Yaşanan olay sonrası K.K konuyla alakalı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Yürütülen duyarlı çalışma neticesinde asayiş ekipleri olaya karışan A.B'yi Gebze’de   H.G,H.S ve S.K’yı ise İstanbul Kurtköy’de yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekiplerince yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette bugün işlemleri tamamlanan kişiler adliyeye sevk edildi.  
Gebze’li bir vatandaşa silah zoruyla 900 Bin TL senet imzalattıkları söylenen 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre: Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Hacı Halil Mahallesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. Gebze’de özel sektörde çalıştığı söylenen K.K isimli vatandaş A.B adındaki bir bayanla kendisine ait olan eve gitti. Daha sonra K.K markete gidip alışveriş yapıp eve döndüğünde içeride elinde silah bulunan üç kişi ile karşılaştı. Tuzağa düşürüldüğünü anlayan şahıs ardından A.B,H.G,H.S ve S.K isimli kişiler tarafından eli ve ayağı bağlanarak sahte plakalı araçla İstanbul Kurtköy’deki lüks bir rezidansa getirildi.

SİLAH ZORUYLA SENET İMZALATTILAR!

İddialara göre: A.B,H.G,H.S ve S.K,K.K isimli Gebzeli vatandaşa silah zoruyla 3 adet toplamda 900 Bin TL olan senedi zorla imzalattı. Yaşanan olay sonrası K.K konuyla alakalı Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Yürütülen duyarlı çalışma neticesinde asayiş ekipleri olaya karışan A.B'yi Gebze’de   H.G,H.S ve S.K’yı ise İstanbul Kurtköy’de yakalayarak gözaltına aldı. Polis ekiplerince yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette bugün işlemleri tamamlanan kişiler adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.