Silin açtı ağzını yumdu gözünü!

Spor 17.11.2015 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin açtı ağzını yumdu gözünü!

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Hedef Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Futbolcularına çok kızgın olduğunu dile getiren Silin, ‘’Bu futbolcu grubunun kimseyi üzmeye hakkı yok. Artık şapkayı önlerine koyup düşünmeleri lazım. Mücadele eden bizimle kalır, etmeyen çeker gider’’dedi. Silin geride kalan 4 haftayla ilgili yönetime rapor sunduğunu belirterek, radikal kararların alınacağının mesajını verdi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Bergama Belediyespor maçına bu şekilde kaybetmenin affedilir bir yanı olmadığını kaydederek duydukları üzüntüyü dile getirdi. Kaleci Atilla’nın yediği golde ve daha öncesinde de hatalar yaptığını kaydeden Silin, hayal kırıklığına uğradıklarını belirtti. Silin‘’İlk yarıda skoru 3-0’a 4-0’a taşıyabileceğimiz bir oyunun ardından maçı kaybetmek çok üzücü. Biri penaltıdan ve diğeri ölü toptan olmak üzere talihsiz iki gol yedik. İkinci golde kaleci Atilla’nın hatası bize pahalıya mal oldu. Şampiyonluğa oynayan Bergama Belediyespor’u paramparça ediyoruz fakat kaybediyoruz’’dedi. ‘’FUTBOLCULAR ŞAPKALARINI ÖNLERİNE KOYMALI’’ Futbolcularına sert mesajlar gönderen deneyimli teknik adam deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Silin, ‘’Bu kadar ciddi paralar harcayan, bu kadar fedakarlıklar yapan bir kulübün bu noktada olması beni üzüyor. Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız ve taraftarlarımız bu durumu asla hak etmiyorlar. Bu oyuncu grubunun daha duyarlı, daha istekli olması gerekiyor. Futbolcular, bu insanlara karşı bir borcu olduğunu ve bunun karşılığını vermeleri gerekiyor. Futbolcularımız şapkalarını önlerine koyarak, ‘Biz ne verdik ne alalım demeleri gerekiyor’. Bunu yapmayan bir oyuncu grubumuz var. Herkes sabırla bekliyor ama karşılığında bir reaksiyon alamıyoruz. Bunlarla ilgili yöntemimize raporumu sundum. Kararı yönetimimiz verecektir’’dedi. ‘’İSİM ÖNEMLİ DEĞİL, MÜCADELE ETMEYEN GİDER’’ Futbolcularının duyarsız olduğunu kaydeden Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, isimlerin önemli olmadığını, mücadele etmeyene forma vermeyeceğini açıkca vurguladı. Silin, Bu kadar elit bir kadroyla kurulan takımın futbolcularının hücum bölgesinde daha duyarlı, savunmada daha az hata, orta sahada daha dirençli,kalede daha az hata yaparak oynamaları gerekiyor. Herkes şunu iyi bilmeli: İsimlerin hiçbir önemi yok. Takıma faydası olmayan isimler bu takımda forma giyemez’’dedi. DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPILACAK Devre arasında takıma takviye yapacaklarının mesajını veren Silin, nokta transferlerle başarıya aç futbolcuları transfer edeceklerini söyledi. Silin, ‘’Doğru oyuncu, karakterli oyuncu, isteyen oyuncu gelecek. Benim futbolcum başarıya aç olmalı. İsme göre transfer yapmayacağız. Keyif veren bir Darıca G.B için çalışıyoruz. Tribünlerde bizi izleyen taraftarlarımız, maçı kaybetsek dahi takımı alkışlayabilmeli. Benim öncelikli hedefim bu’’dedi. ‘’KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN, HEDEF PLAY-OFF’’ Şampiyonluk hedefinden uzaklaştıklarını kabul eden Silin, gerçekçi hedefin Play-Off olduğunun altını çizdi. Silin, ‘’Kimse kimseyi kandırmasın. 15 gibi ciddi bir puan farkı var. Bunu kapatmak kolay değil. Hedefimiz ilk 5 içinde yer almak. Bu 1 de olabilir, 5 de. Zaten ilk 5’in içinde yer alırsak biz 2.Lig’e çıkarız. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Van BŞB maçına çevirdik. Futbolcularım bu maçın öneminin farkını varıp, maçı kazanmaları gerektiğini anlamalılar’’dedi.
Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Hedef Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Futbolcularına çok kızgın olduğunu dile getiren Silin, ‘’Bu futbolcu grubunun kimseyi üzmeye hakkı yok. Artık şapkayı önlerine koyup düşünmeleri lazım. Mücadele eden bizimle kalır, etmeyen çeker gider’’dedi. Silin geride kalan 4 haftayla ilgili yönetime rapor sunduğunu belirterek, radikal kararların alınacağının mesajını verdi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Bergama Belediyespor maçına bu şekilde kaybetmenin affedilir bir yanı olmadığını kaydederek duydukları üzüntüyü dile getirdi. Kaleci Atilla’nın yediği golde ve daha öncesinde de hatalar yaptığını kaydeden Silin, hayal kırıklığına uğradıklarını belirtti. Silin‘’İlk yarıda skoru 3-0’a 4-0’a taşıyabileceğimiz bir oyunun ardından maçı kaybetmek çok üzücü. Biri penaltıdan ve diğeri ölü toptan olmak üzere talihsiz iki gol yedik. İkinci golde kaleci Atilla’nın hatası bize pahalıya mal oldu. Şampiyonluğa oynayan Bergama Belediyespor’u paramparça ediyoruz fakat kaybediyoruz’’dedi.

‘’FUTBOLCULAR ŞAPKALARINI ÖNLERİNE KOYMALI’’

Futbolcularına sert mesajlar gönderen deneyimli teknik adam deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Silin, ‘’Bu kadar ciddi paralar harcayan, bu kadar fedakarlıklar yapan bir kulübün bu noktada olması beni üzüyor. Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız ve taraftarlarımız bu durumu asla hak etmiyorlar. Bu oyuncu grubunun daha duyarlı, daha istekli olması gerekiyor. Futbolcular, bu insanlara karşı bir borcu olduğunu ve bunun karşılığını vermeleri gerekiyor. Futbolcularımız şapkalarını önlerine koyarak, ‘Biz ne verdik ne alalım demeleri gerekiyor’. Bunu yapmayan bir oyuncu grubumuz var. Herkes sabırla bekliyor ama karşılığında bir reaksiyon alamıyoruz. Bunlarla ilgili yöntemimize raporumu sundum. Kararı yönetimimiz verecektir’’dedi.

‘’İSİM ÖNEMLİ DEĞİL, MÜCADELE ETMEYEN GİDER’’

Futbolcularının duyarsız olduğunu kaydeden Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, isimlerin önemli olmadığını, mücadele etmeyene forma vermeyeceğini açıkca vurguladı. Silin, Bu kadar elit bir kadroyla kurulan takımın futbolcularının hücum bölgesinde daha duyarlı, savunmada daha az hata, orta sahada daha dirençli,kalede daha az hata yaparak oynamaları gerekiyor. Herkes şunu iyi bilmeli: İsimlerin hiçbir önemi yok. Takıma faydası olmayan isimler bu takımda forma giyemez’’dedi.

DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPILACAK

Devre arasında takıma takviye yapacaklarının mesajını veren Silin, nokta transferlerle başarıya aç futbolcuları transfer edeceklerini söyledi. Silin, ‘’Doğru oyuncu, karakterli oyuncu, isteyen oyuncu gelecek. Benim futbolcum başarıya aç olmalı. İsme göre transfer yapmayacağız. Keyif veren bir Darıca G.B için çalışıyoruz. Tribünlerde bizi izleyen taraftarlarımız, maçı kaybetsek dahi takımı alkışlayabilmeli. Benim öncelikli hedefim bu’’dedi.

‘’KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN, HEDEF PLAY-OFF’’

Şampiyonluk hedefinden uzaklaştıklarını kabul eden Silin, gerçekçi hedefin Play-Off olduğunun altını çizdi. Silin, ‘’Kimse kimseyi kandırmasın. 15 gibi ciddi bir puan farkı var. Bunu kapatmak kolay değil. Hedefimiz ilk 5 içinde yer almak. Bu 1 de olabilir, 5 de. Zaten ilk 5’in içinde yer alırsak biz 2.Lig’e çıkarız. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu Van BŞB maçına çevirdik. Futbolcularım bu maçın öneminin farkını varıp, maçı kazanmaları gerektiğini anlamalılar’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.