Silin,"Gereksiz"

Darıca 04.02.2016 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin,"Gereksiz"

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin İskenderun'da oynanacak zorlu 90 dakika öncesinde bu maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nene Hatun Stadı'nda oynanan Darıca G.B ve Sakaryaspor U-19 karşılaşmasını Hedef Gazetesi Spor Servisi Ekibi ile birlikte izleyen Tecrübeli Teknik Adam Ramazan Silin "Takım havasını buldu, Moralimiz yerinde. Kazanmayada alışıyoruz. Körfez İskenderunspor karşısında takılmayı da düşünmüyoruz. Şu anda aklımıza en son getireceğimiz şey bu deplasmanda kayıp yaşamak. Gereksiz bir kayıp yaşamak niyetinde değiliz."dedi İYİ OYNAMAYA BAŞLADILAR Rakip K.İskenderunspor'u da değerlendiren Teknik Adam Silin, "Son haftalarda hem kazanan hem de iyi oynayan bir rakiple oynayacağız. Özellikle Gölcükspor karşısında iyi bir performans yansıttılar. İlk yarıda mücadele eden takım kadrosunda 6 yeni oyuncuları var. Çekirdek 5 isimde takımın iskeleti olarak oynamaya devam ediyor. Kolay bir maç olmayacak. Ancak kazanan ve sevinerek evine dönen taraf biz olmak istiyoruz."dedi. KALIRSAM İLGİLENECEĞİM Altyapı takımlarının karşılaşma ve antrenmanlarını fırsat buldukça izlemeye çalıştığını belirten Silin,"Alytapıda çok önemli genç arkadaşlarımız var. Eğer burada görev yapmaya devam edersem onların yetişmesi ve A Takıma adapte edilmesinde üstüme düşen çalışmaları yapmaya çalışacağım. Onlarla daha fazla zaman geçirmeye çalışacağım."dedi.   Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Sarı'da Altyapı karşılaşması için Nene Hatun Stadı'na gelen isimler arasındaydı...
Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin İskenderun'da oynanacak zorlu 90 dakika öncesinde bu maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nene Hatun Stadı'nda oynanan Darıca G.B ve Sakaryaspor U-19 karşılaşmasını Hedef Gazetesi Spor Servisi Ekibi ile birlikte izleyen Tecrübeli Teknik Adam Ramazan Silin "Takım havasını buldu, Moralimiz yerinde. Kazanmayada alışıyoruz. Körfez İskenderunspor karşısında takılmayı da düşünmüyoruz. Şu anda aklımıza en son getireceğimiz şey bu deplasmanda kayıp yaşamak. Gereksiz bir kayıp yaşamak niyetinde değiliz."dedi

İYİ OYNAMAYA BAŞLADILAR

Rakip K.İskenderunspor'u da değerlendiren Teknik Adam Silin, "Son haftalarda hem kazanan hem de iyi oynayan bir rakiple oynayacağız. Özellikle Gölcükspor karşısında iyi bir performans yansıttılar. İlk yarıda mücadele eden takım kadrosunda 6 yeni oyuncuları var. Çekirdek 5 isimde takımın iskeleti olarak oynamaya devam ediyor. Kolay bir maç olmayacak. Ancak kazanan ve sevinerek evine dönen taraf biz olmak istiyoruz."dedi.

KALIRSAM İLGİLENECEĞİM

Altyapı takımlarının karşılaşma ve antrenmanlarını fırsat buldukça izlemeye çalıştığını belirten Silin,"Alytapıda çok önemli genç arkadaşlarımız var. Eğer burada görev yapmaya devam edersem onların yetişmesi ve A Takıma adapte edilmesinde üstüme düşen çalışmaları yapmaya çalışacağım. Onlarla daha fazla zaman geçirmeye çalışacağım."dedi.

 

Darıca G.B Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Sarı'da Altyapı karşılaşması için Nene Hatun Stadı'na gelen isimler arasındaydı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.