19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Silindir Kirazpınar 5-1

Spor 03.11.2017 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Silindir Kirazpınar 5-1

1.Küme C Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kirazpınarspor, Çayırova Fatih karşısında aldığı yenilginin acısını Gebze’ye lider gelen Karamürselspor’dan çıkardı. Selim Özkan’ın öğrencileri, hafta içi mesaisinde ağırladığı Karamürsel’i 5-1 gibi farklı bir skorla dize getirdi. Konuk takım böylece ilk yenilgisini Metin Oktay Stadı’nda yaşadı. Kirazpınar’dan lidere darbe. 1.Küme C Grubu’nda mücadele veren yeşil-mavililer, 6.hafta mücadelesinde konuk ettiği Karamürsel’i 5-1 yenerek şampiyonluk yarışının en güçlü adayı olduğunu gösterdi. Geçen hafta penaltı golüyle ÇayırovaFatihspor’a yenilen Selim Özkan’ın öğrencileri, Şekerpınar Stadı’nda bıraktığı 3 puanı Metin Oktay Stadı’nda oynadığı Karamürsel maçında telafi ederken, alınan farklı skor yeşil-mavili takımda büyük bir sevinç yarattı. Maça iyi konsantre olduğu gözlenen Kirazpınarspor ilk yarıyı Tuncay ve Mehmet’in golleriyle 2-0 önde bitirdi. REHAVETE KAPILMADI İkinci yarıda 2-0’ın rehavetine kapılmadan mücadelesini sürdüren ekibimiz, rakip kaleyi abluka altına aldığı dakikalarda Tolga, Ömer ve Furkan’la goller bularak farka gitti. Karamürsel’in bulduğu gol sadece maçın skorunu değiştirirken, bu sonucun ardından 1.Küme C Grubu’nun zirvenin yeni sahibi 14 puanlı Bekirdere oldu. İlk yenilgisini alan Karamürsel 11 puanda kalırken, bir maçı eksik olan Kirazpınar ise puanını 10’a çıkardı.

1.Küme C Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kirazpınarspor, Çayırova Fatih karşısında aldığı yenilginin acısını Gebze’ye lider gelen Karamürselspor’dan çıkardı. Selim Özkan’ın öğrencileri, hafta içi mesaisinde ağırladığı Karamürsel’i 5-1 gibi farklı bir skorla dize getirdi. Konuk takım böylece ilk yenilgisini Metin Oktay Stadı’nda yaşadı.

Kirazpınar’dan lidere darbe. 1.Küme C Grubu’nda mücadele veren yeşil-mavililer, 6.hafta mücadelesinde konuk ettiği Karamürsel’i 5-1 yenerek şampiyonluk yarışının en güçlü adayı olduğunu gösterdi. Geçen hafta penaltı golüyle ÇayırovaFatihspor’a yenilen Selim Özkan’ın öğrencileri, Şekerpınar Stadı’nda bıraktığı 3 puanı Metin Oktay Stadı’nda oynadığı Karamürsel maçında telafi ederken, alınan farklı skor yeşil-mavili takımda büyük bir sevinç yarattı. Maça iyi konsantre olduğu gözlenen Kirazpınarspor ilk yarıyı Tuncay ve Mehmet’in golleriyle 2-0 önde bitirdi.

REHAVETE KAPILMADI

İkinci yarıda 2-0’ın rehavetine kapılmadan mücadelesini sürdüren ekibimiz, rakip kaleyi abluka altına aldığı dakikalarda Tolga, Ömer ve Furkan’la goller bularak farka gitti. Karamürsel’in bulduğu gol sadece maçın skorunu değiştirirken, bu sonucun ardından 1.Küme C Grubu’nun zirvenin yeni sahibi 14 puanlı Bekirdere oldu. İlk yenilgisini alan Karamürsel 11 puanda kalırken, bir maçı eksik olan Kirazpınar ise puanını 10’a çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.