19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Silvan’a ilk proje!

Gebze 22.12.2016 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silvan’a ilk proje!

İçişleri Bakanlığı’nın kayyum atanan belediyelerden Silvan’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i danışman olarak atadı. Köşker’in Silvan için ilk etapta 5 adet park planladığı bu projelerin hazırlandığı öğrenildi.

SİLVAN’I UNUTMUYOR Diyarbakır’ın Silvan Belediye Başkanı, bölücü terör örgütüne destek olmaktan dolayı tutuklanarak ceza evine konmasından sonra atanan kayyum heyetine, danışmanlık görevi İçişleri Bakanlığı tarafından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e verilmişti. Kurmayları ile birlikte geçtiğimiz aylarda Silvan’a giden ve Kayyum heyeti ile görüşen Köşker, burada incelemeler yapıp, eksikleri tespit etmişti. Silvan’ın kendilerine emanet olduğunu ve buraya hizmeti önemsediklerini dile getiren Köşker, Silvan için proje hazırlıklarına başladı. Köşker’in ilk etapta Gebze Belediyesi olarak Silvan’a 5 adet park yapacağı öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı’nın kayyum atanan belediyelerden Silvan’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i danışman olarak atadı. Köşker’in Silvan için ilk etapta 5 adet park planladığı bu projelerin hazırlandığı öğrenildi.

SİLVAN’I UNUTMUYOR

Diyarbakır’ın Silvan Belediye Başkanı, bölücü terör örgütüne destek olmaktan dolayı tutuklanarak ceza evine konmasından sonra atanan kayyum heyetine, danışmanlık görevi İçişleri Bakanlığı tarafından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e verilmişti. Kurmayları ile birlikte geçtiğimiz aylarda Silvan’a giden ve Kayyum heyeti ile görüşen Köşker, burada incelemeler yapıp, eksikleri tespit etmişti. Silvan’ın kendilerine emanet olduğunu ve buraya hizmeti önemsediklerini dile getiren Köşker, Silvan için proje hazırlıklarına başladı. Köşker’in ilk etapta Gebze Belediyesi olarak Silvan’a 5 adet park yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.