19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şimdi ayağa kalkma zamanı

Spor 11.02.2015 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Şimdi ayağa kalkma zamanı

İnegöl Gençlergücü’nü yenerek moral bulan Gebzespor, Pazar günü karşılaşacağı İFA karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zirvenin sadece 5 puan uzağında olan Mor Menekşeler için artık her maç final niteliğinde.

Geçtiğimiz haftasonunda deplasmanda karşılaştığı İnegöl Gençlergücü’nü 2-1 mağlup eden Gebzespor, ligin 18’nci haftasında sahasında konuk edeceği İFA karşaılaşmasının hazırlıklarını start verdi. Elmasbahçelerspor ve Sultanbeyli Belediyespor’un çok zorlu deplasmanlara çıkacak olması sebebiyle bir hayli önem kazanan 18’nci haftada, mor beyazlı temsilcimiz rakibini devirerek haftayı karlı kapatmak istiyor. İFA maçını cezası sebebiyle boş tribünler önünde oynayacak olan Gebzespor, ligde kırılma maçlarından bir tanesini oynayacak. Kazanmaktan başka çaresi olmayan Gebzespor’da, takımın nasıl bir performans göstereceği merak konusu.   KRİTİK HAFTALARDAN BİR TANESİ   Büyük beklentilerle sezona giren fakat oynadığı futbolla taraftarlarını tatmin edemeyen mor beyazlı futbolcular, İFA’yı devirerek hem yeniden özgüven kazanmayı, hem de Gebzespor’a yakışır bir mücadeleyle zirvenin en önemli adayı olmak istiyor. Kendi sahasında üst üste 2 maç oynayacak olan Mor Menekşeler, fikstür avantajını iyi kullanarak zirveye emin adımlar yürümenin hesaplarını yapıyor. Sürprizlere açık bir grup olan 9.grupta her takımın, her takımı yenebilmesi kuşkusuz Gebzespor için bir avantaj. Kaliteli ve alternatifli bir kadroya sahip olan mor beyazlı temsilcimiz, kalitesinin yanına bir de mücadele gücünü eklediği taktirde şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır.
İnegöl Gençlergücü’nü yenerek moral bulan Gebzespor, Pazar günü karşılaşacağı İFA karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Zirvenin sadece 5 puan uzağında olan Mor Menekşeler için artık her maç final niteliğinde.

Geçtiğimiz haftasonunda deplasmanda karşılaştığı İnegöl Gençlergücü’nü 2-1 mağlup eden Gebzespor, ligin 18’nci haftasında sahasında konuk edeceği İFA karşaılaşmasının hazırlıklarını start verdi. Elmasbahçelerspor ve Sultanbeyli Belediyespor’un çok zorlu deplasmanlara çıkacak olması sebebiyle bir hayli önem kazanan 18’nci haftada, mor beyazlı temsilcimiz rakibini devirerek haftayı karlı kapatmak istiyor. İFA maçını cezası sebebiyle boş tribünler önünde oynayacak olan Gebzespor, ligde kırılma maçlarından bir tanesini oynayacak. Kazanmaktan başka çaresi olmayan Gebzespor’da, takımın nasıl bir performans göstereceği merak konusu.  

KRİTİK HAFTALARDAN BİR TANESİ  

Büyük beklentilerle sezona giren fakat oynadığı futbolla taraftarlarını tatmin edemeyen mor beyazlı futbolcular, İFA’yı devirerek hem yeniden özgüven kazanmayı, hem de Gebzespor’a yakışır bir mücadeleyle zirvenin en önemli adayı olmak istiyor. Kendi sahasında üst üste 2 maç oynayacak olan Mor Menekşeler, fikstür avantajını iyi kullanarak zirveye emin adımlar yürümenin hesaplarını yapıyor. Sürprizlere açık bir grup olan 9.grupta her takımın, her takımı yenebilmesi kuşkusuz Gebzespor için bir avantaj. Kaliteli ve alternatifli bir kadroya sahip olan mor beyazlı temsilcimiz, kalitesinin yanına bir de mücadele gücünü eklediği taktirde şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.