Şimdi Birbirimize Daha Çok İhtiyacımız Var

Spor 20.08.2018 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şimdi Birbirimize Daha Çok İhtiyacımız Var

Gebzespor Klüp Başkanı Abbas Sır, “Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşamaktayız."dedi.

Mor Beyazlı Temsilcimizi,n Başkanı Abbas Sır," Bayramlar, huzur ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir. Bayramlar aynı zamanda, bugünlerde daha çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizi artırmanın, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta yönetim kurulumuz, teknik heyet ile sporcularımızın, bütün taraftarlarımızın, spor camiasının ve  hemşehrilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığın huzuruna ve ülkemizin en kısa zamanda refaha kavuşmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.
Gebzespor Klüp Başkanı Abbas Sır, “Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşamaktayız."dedi.

Mor Beyazlı Temsilcimizi,n Başkanı Abbas Sır," Bayramlar, huzur ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir.

Bayramlar aynı zamanda, bugünlerde daha çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizi artırmanın, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta yönetim kurulumuz, teknik heyet ile sporcularımızın, bütün taraftarlarımızın, spor camiasının ve  hemşehrilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığın huzuruna ve ülkemizin en kısa zamanda refaha kavuşmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.