“Şimdi MHP Zamanı”

Gebze 18.11.2018 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Şimdi MHP Zamanı”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin teveccühü ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Şimdi MHP zamanı.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Muallimköy Mahallesi’nde düzenli olarak yapılan konsey toplantılarında yerel ve genel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Taşdemir, “Ortamı gereksiz yere gererek nemalanmak istenmekte toplum tekrar gerilmektedir. En çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik adeta sabote edilmektedir. Önümüzdeki seçimlerde tekrar kazı kazan siyasetiyle her şey mubah görülerek her türlü filim fırıldak yapılmaktadır. Millet darda ve zorda kimsenin umurunda olmadığı çözüm yerine eski Yanlışlara dönüşmektedir. Yerel seçimlerin en iddialı partisi MHP’dir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin teveccühü ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Şimdi MHP zamanı. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyoruz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin teveccühü ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Şimdi MHP zamanı.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Muallimköy Mahallesi’nde düzenli olarak yapılan konsey toplantılarında yerel ve genel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Taşdemir, “Ortamı gereksiz yere gererek nemalanmak istenmekte toplum tekrar gerilmektedir. En çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik adeta sabote edilmektedir. Önümüzdeki seçimlerde tekrar kazı kazan siyasetiyle her şey mubah görülerek her türlü filim fırıldak yapılmaktadır. Millet darda ve zorda kimsenin umurunda olmadığı çözüm yerine eski Yanlışlara dönüşmektedir. Yerel seçimlerin en iddialı partisi MHP’dir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin teveccühü ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Şimdi MHP zamanı. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyoruz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.