Şimdi seri zamanı

Spor 21.09.2017 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şimdi seri zamanı

KUPAYA VEDA EDEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

Kupa defterini kapatan Darıca G.B’de gözler lige çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda K.Erciyesspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, A.Demirspor’un ardından K.Erciyesspor’u da devirerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Menemen Belediyespor’a 4-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Darıca Gençlerbirliği dün öğle saatlerinde Darıca’ya döndü. Maçtan sonra Bergama’da 1 gece daha konaklayan sarı yeşilli kafile, dün akşam saatlerinde hafif bir yenileme idmanı yaptı. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına odaklanan sarı yeşilliler, A.Demirspor’un ardından Erciyes’i de devirerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Teknik patron Gürses Kılıç dün takımıyla yaptığı toplantıda, kupa defterini kapattıklarını söyleyerek futbolcularından lige odaklanmalarını istedi. 
KUPAYA VEDA EDEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

Kupa defterini kapatan Darıca G.B’de gözler lige çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda K.Erciyesspor’a konuk olacak sarı yeşilliler, A.Demirspor’un ardından K.Erciyesspor’u da devirerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Menemen Belediyespor’a 4-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Darıca Gençlerbirliği dün öğle saatlerinde Darıca’ya döndü. Maçtan sonra Bergama’da 1 gece daha konaklayan sarı yeşilli kafile, dün akşam saatlerinde hafif bir yenileme idmanı yaptı. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına odaklanan sarı yeşilliler, A.Demirspor’un ardından Erciyes’i de devirerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Teknik patron Gürses Kılıç dün takımıyla yaptığı toplantıda, kupa defterini kapattıklarını söyleyerek futbolcularından lige odaklanmalarını istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.