Sinan Turan devri bitiyor

Spor 19.12.2017 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sinan Turan devri bitiyor

Sinan Turan devri bitiyor

2 buçuk sezondur Darıca G.B forması altında kaptanlık yapan Sinan Turan devri resmen bitiyor. Sarı yeşilli temsilcimizin bu hafta içinde Sinan’nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ederek yollarını ayırması bekleniyor. Darıca Gençlerbirliği’nde Sinan Turan dönemi resmen bitiyor. 2 buçuk sezondur sarı yeşilli forma altında kaptanlık yapan Sinan ile Darıca’nın yolları önümüzdeki günlerde ayrılacak. Taraftarlar ile yaşadığı olumsuz diyalog sonrasında gündemden düşmeyen 33 yaşındaki oyuncunun bu hafta içinde kulübe gelerek fesih işlemlerini gerçekleştirmesi bekleniyor. 2 buçuk yıllık Darıca G.B serüveninde 87 kez terlettiği sarı yeşilli formayla lig ve kupada toplamda 6 gol kaydeden deneyimli oyuncu, bu sezon sadece 7 maçta ilk 11’de görev yapabilmişti.
Sinan Turan devri bitiyor

2 buçuk sezondur Darıca G.B forması altında kaptanlık yapan Sinan Turan devri resmen bitiyor. Sarı yeşilli temsilcimizin bu hafta içinde Sinan’nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ederek yollarını ayırması bekleniyor.

Darıca Gençlerbirliği’nde Sinan Turan dönemi resmen bitiyor. 2 buçuk sezondur sarı yeşilli forma altında kaptanlık yapan Sinan ile Darıca’nın yolları önümüzdeki günlerde ayrılacak. Taraftarlar ile yaşadığı olumsuz diyalog sonrasında gündemden düşmeyen 33 yaşındaki oyuncunun bu hafta içinde kulübe gelerek fesih işlemlerini gerçekleştirmesi bekleniyor. 2 buçuk yıllık Darıca G.B serüveninde 87 kez terlettiği sarı yeşilli formayla lig ve kupada toplamda 6 gol kaydeden deneyimli oyuncu, bu sezon sadece 7 maçta ilk 11’de görev yapabilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.