19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sınav tarihinin değiştirilmesi öğrencilerin lehine oldu”

Siyaset 08.05.2020 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sınav tarihinin değiştirilmesi öğrencilerin lehine oldu”

Geçtiğimiz gün “Gençlerimizin hayallerini çalmayın” şeklinde açıklama yapan İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’ya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten gönderme geldi. AK Partili başkan Mehmet Ellibeş, “Öğrencilerimizin geleceğini siyasete alet etmeyin. Moral bozucu açıklamalar onlara haksızlıktır” dedi.  Ellibeş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu sene her öğrencimiz, ister resmi ister özel okul olsun, kendi okulunda LGS'ye girecek. Bu okulların tamamı edilecek. Her sınıfta dezenfektan olacak. Bütün öğretmenler, veliler, çocuklar için dağıtılacak. ÖĞRENCİLERİN LEHİNE BİRÇOK DÜZENLEME YAPILDI Her iki oturumda olmak üzere çocuklarımızın maskeleri olacak. 2020 YKS’de de benzer hijyen kuralları uygulanacak. Öğrencilerimiz müfredattaki ikinci dönemden muaf olacak. Öğrencilerimiz düşünülerek sınav süresi 30 dakika uzatıldı. Bunun yanında baraj 10 puan düşürülerek 170'e çekildi. Bir kez daha belirtmek isterim ki, öğrencilerimizin lehine birçok düzenleme ve kolaylık devreye sokuldu. Sınav günüyle ilgili de gerekli tedbirlerin hepsi alınarak, kademeli olarak normal hayata dönüş adımları atılmaktadır.”

Geçtiğimiz gün “Gençlerimizin hayallerini çalmayın” şeklinde açıklama yapan İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’ya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten gönderme geldi. AK Partili başkan Mehmet Ellibeş, “Öğrencilerimizin geleceğini siyasete alet etmeyin. Moral bozucu açıklamalar onlara haksızlıktır” dedi.  Ellibeş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu sene her öğrencimiz, ister resmi ister özel okul olsun, kendi okulunda LGS'ye girecek. Bu okulların tamamı edilecek. Her sınıfta dezenfektan olacak. Bütün öğretmenler, veliler, çocuklar için dağıtılacak.

ÖĞRENCİLERİN LEHİNE BİRÇOK DÜZENLEME YAPILDI

Her iki oturumda olmak üzere çocuklarımızın maskeleri olacak. 2020 YKS’de de benzer hijyen kuralları uygulanacak. Öğrencilerimiz müfredattaki ikinci dönemden muaf olacak. Öğrencilerimiz düşünülerek sınav süresi 30 dakika uzatıldı. Bunun yanında baraj 10 puan düşürülerek 170'e çekildi. Bir kez daha belirtmek isterim ki, öğrencilerimizin lehine birçok düzenleme ve kolaylık devreye sokuldu. Sınav günüyle ilgili de gerekli tedbirlerin hepsi alınarak, kademeli olarak normal hayata dönüş adımları atılmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.