Sinema akşamları yeniden yapılsın

Kültür-Sanat 02.02.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sinema akşamları yeniden yapılsın

Bundan yaklaşık beş altı sene önce Eskihisar Kalesinde sinema akşamları gerçekleşmişti. Ağırlıklı olarak yerli filmlerin gösterimi yapıldığı akşamlarda Gebzeli vatandaşlar aileleriyle beraber film izleme, bir arada olma ve hep beraber eğlenme fırsatı yakalamıştı. AİLELER BİRLİKTE İZLEMİŞLERDİ Ailece hep beraber yapılan aktiviteler değerli. Bundan yaklaşık beş altı sene önce Eskihisar Kalesinde sinema akşamları gerçekleşmişti. Ağırlıklı olarak yerli filmlerin gösterimi yapıldığı akşamlarda Gebzeli vatandaşlar aileleriyle beraber film izleme, bir arada olma ve hep beraber eğlenme fırsatı yakalamıştı. Ücretsiz olarak yapılan film gösterimleriyle Gebzeli aileler, çocuklarıyla beraber güzel zamanlar geçirirken dönemin başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etmişlerdi. VATANDAŞIN BİR RİCASI VAR Aradan geçen zamanda sinema akşamlarının geriye sadece adı kaldı. Üstelik Eskihisar Kalesi git gide bakımsız bir görüntü halini aldı. Kalede restorasyon yapmak gerekirken şu an için kalenin geleceği koca bir soru işareti. Bir zamanlar sinema akşamlarının düzenlendiği kalede şimdilerde yalnızları oynarken Gebzelilerin yetkililerden bir ricası var. Kale için gerekli çalışmaların yapılmasının ardından eskiden olduğu gibi kalenin kültür-sanata açılması ve sinema akşamlarının yeniden yapılıp yaz akşamlarına damga vurması vatandaşın beklentisi.

Bundan yaklaşık beş altı sene önce Eskihisar Kalesinde sinema akşamları gerçekleşmişti. Ağırlıklı olarak yerli filmlerin gösterimi yapıldığı akşamlarda Gebzeli vatandaşlar aileleriyle beraber film izleme, bir arada olma ve hep beraber eğlenme fırsatı yakalamıştı.

AİLELER BİRLİKTE İZLEMİŞLERDİ

Ailece hep beraber yapılan aktiviteler değerli. Bundan yaklaşık beş altı sene önce Eskihisar Kalesinde sinema akşamları gerçekleşmişti. Ağırlıklı olarak yerli filmlerin gösterimi yapıldığı akşamlarda Gebzeli vatandaşlar aileleriyle beraber film izleme, bir arada olma ve hep beraber eğlenme fırsatı yakalamıştı. Ücretsiz olarak yapılan film gösterimleriyle Gebzeli aileler, çocuklarıyla beraber güzel zamanlar geçirirken dönemin başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etmişlerdi.

VATANDAŞIN BİR RİCASI VAR

Aradan geçen zamanda sinema akşamlarının geriye sadece adı kaldı. Üstelik Eskihisar Kalesi git gide bakımsız bir görüntü halini aldı. Kalede restorasyon yapmak gerekirken şu an için kalenin geleceği koca bir soru işareti. Bir zamanlar sinema akşamlarının düzenlendiği kalede şimdilerde yalnızları oynarken Gebzelilerin yetkililerden bir ricası var. Kale için gerekli çalışmaların yapılmasının ardından eskiden olduğu gibi kalenin kültür-sanata açılması ve sinema akşamlarının yeniden yapılıp yaz akşamlarına damga vurması vatandaşın beklentisi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.