Sinema Projesi Devam Ediyor

Darıca 08.11.2018 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sinema Projesi Devam Ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında bu kez de Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri sinemaya gitti.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında bu yıl Türkiye genelinde bir milyon öğrenci, beyaz perdenin büyülü dünyasıyla tanışıyor. Proje kapsamında, çoğunluğunu hiç sinemaya gitmemiş çocukların oluşturacağı gruplar, sinemada film izleme fırsatı bulacak. Film gösterimlerinde çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlanması bekleniyor. ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri de sinemaya gitme fırsatı buldu. Sinemaya giden öğrenciler, projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, daha çok kültür ve sosyal aktivite istediklerini belirttiler. Okul müdürü Muzaffer Gülcü, “Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği ve SİSAY Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğiyle yürütülen ‘Bir Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor’ projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinden oluşan yüz kişilik grup öğretmenlerimiz nezaretinde sinema keyfi yaptılar. ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ sloganı ile yürütülen çalışma için yetkililere teşekkür ederiz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında bu kez de Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri sinemaya gitti.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında bu yıl Türkiye genelinde bir milyon öğrenci, beyaz perdenin büyülü dünyasıyla tanışıyor. Proje kapsamında, çoğunluğunu hiç sinemaya gitmemiş çocukların oluşturacağı gruplar, sinemada film izleme fırsatı bulacak. Film gösterimlerinde çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlanması bekleniyor. ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri de sinemaya gitme fırsatı buldu. Sinemaya giden öğrenciler, projede emeği geçen herkese teşekkür ederken, daha çok kültür ve sosyal aktivite istediklerini belirttiler. Okul müdürü Muzaffer Gülcü, “Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği ve SİSAY Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği iş birliğiyle yürütülen ‘Bir Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor’ projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinden oluşan yüz kişilik grup öğretmenlerimiz nezaretinde sinema keyfi yaptılar. ‘Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın’ sloganı ile yürütülen çalışma için yetkililere teşekkür ederiz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.