19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sinoplular Beraberlik Ateşini Yaktı

Çayırova 22.12.2017 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sinoplular Beraberlik Ateşini Yaktı

Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD), ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Tanışma ve birlik-beraberlik göstergesi kapsamında bir araya gelen Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD), Çayırova’dan harekete geçmeye hazırlanıyor. Sedat Özçelik, Abdullah Yaşar, Muhammet Özdemir ve Mustafa Kaya’nın öncülük ettiği dernekte birçok genç Sinoplu iş adamı da bulunuyor. SİNOPLU ESNAFLARDAN DESTEK Bölgemizde bulunan Sinoplu esnaflarında desteklerini esirgemediği dernek, birlik ve beraberlik içinde etkinliklerini gerçekleştirecek. MAGSİAD’ın kuruluşuna öncülük edenlerden Sedat Özçelik, “Biz Sinoplu gençler olarak bir dernek kurduk. Amacımız Sinoplu genç kardeşlerimizle bir araya gelerek hem tanışmak hem de kaynaşmak. Bu amaçla ilk toplantımızı gerçekleştirerek, toplantımızda birçok karar aldık.” dedi. Birlik içinde olacaklarını vurgulayan Özçelik, “Toplantımızın ve derneğimizin yegane amacı; birlik ve beraberlik içinde ilerleyecek olmamız. Derneğimize bölgemizde bulunan hemşeri esnaflarımızda yoğun ilgi gösteriyor. Bizde bölgemizde genç Sinoplu iş adamlarını derneğimize davet ediyoruz.” dedi.  
Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD), ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Tanışma ve birlik-beraberlik göstergesi kapsamında bir araya gelen Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD), Çayırova’dan harekete geçmeye hazırlanıyor. Sedat Özçelik, Abdullah Yaşar, Muhammet Özdemir ve Mustafa Kaya’nın öncülük ettiği dernekte birçok genç Sinoplu iş adamı da bulunuyor.

SİNOPLU ESNAFLARDAN DESTEK

Bölgemizde bulunan Sinoplu esnaflarında desteklerini esirgemediği dernek, birlik ve beraberlik içinde etkinliklerini gerçekleştirecek. MAGSİAD’ın kuruluşuna öncülük edenlerden Sedat Özçelik, “Biz Sinoplu gençler olarak bir dernek kurduk. Amacımız Sinoplu genç kardeşlerimizle bir araya gelerek hem tanışmak hem de kaynaşmak. Bu amaçla ilk toplantımızı gerçekleştirerek, toplantımızda birçok karar aldık.” dedi.

Birlik içinde olacaklarını vurgulayan Özçelik, “Toplantımızın ve derneğimizin yegane amacı; birlik ve beraberlik içinde ilerleyecek olmamız. Derneğimize bölgemizde bulunan hemşeri esnaflarımızda yoğun ilgi gösteriyor. Bizde bölgemizde genç Sinoplu iş adamlarını derneğimize davet ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.