19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sinoplular Geleneği Bozmadı

Darıca 09.04.2017 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sinoplular Geleneği Bozmadı

Darıca Sinoplular Derneği her yıl olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da tüm üyeleri ve hemşerileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Sinopluları programlarında yalnız bırakmadı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra Darıca Belediyesi’nin Sinoplu Belediye Meclis Üyesi Ferhat Yılmaz’ında yer aldığı programda Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun’da Sinopluları yalnız bırakmayan isimdi. Sinop’tan bir çok mahalle muhtarının da Darıca’ya gelerek hemşerilerinin programlarına misafir olurken kendilerine ev sahipliğini Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş yaptı. Kahvaltı ve duaların okunmasının ardından Darıca’da yaşayan Sinoplu vatandaşlara yönelik bir konuşma gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “ Sinoplu hemşerilerimiz her daim kendilerini bir Darıcalı gibi hisseden, mahallelerinin, ilçelerin kalkınmasında katkı gösteren, doğduğu toprakları unutmayan ama doyduğu toprakları da memleket olarak benimseyen insanlarımız oldu. Hatta Darıca Belediye Meclis Grubumuzda genç kardeşimiz Ferhat Yılmaz, hem mahallesini hem de Sinoplu hemşerilerini temsil derecede görev aldı.”diyerek sözlerine başladı. SİNOPLULAR ÜLKEYE GÜÇ KATACAK Başkan Karabacak konuşmasında 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili olarak “Güçlü Türkiye için 16 Nisanda Darıca üzerine düşeni yapacak. Burada Sinoplu hemşerilerimizde katkı sunacağından hiç şüphem yok.  Herkes derneğinize evinize gelip sizden Evet yada Hayır demeniz yolunda hem bilgilendirme hem de ikna çalışması yapıyordur. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Demokrasinin en güzel uygulamasıdır. Ancak kapınıza gelen insanların sizlerin aklını karıştırmaması lazım. Yalan bilgilerle karşınıza çıkmaması lazım. Sizin Hayır yada Evet demenizin bizim gözümüzdeki saygınlığınızı eksiltmez. Ama yalan bilgilerle bu ülkenin gücüne geleceğine zarar verilmesi de üzücüdür. Ülke insanının hizmet alma fırtınasının dinmemesi için, daha hızlı daha güçlü kalkınması için istikrara ihtiyacı vardır. İstikrar için ise Milli bir sistem olan yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizde uygulanması lazım. Bu yüzden 16 Nisan’da hep birlikte gidip EVET diyeceğiz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz  
Darıca Sinoplular Derneği her yıl olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da tüm üyeleri ve hemşerileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Sinopluları programlarında yalnız bırakmadı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra Darıca Belediyesi’nin Sinoplu Belediye Meclis Üyesi Ferhat Yılmaz’ında yer aldığı programda Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun’da Sinopluları yalnız bırakmayan isimdi. Sinop’tan bir çok mahalle muhtarının da Darıca’ya gelerek hemşerilerinin programlarına misafir olurken kendilerine ev sahipliğini Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş yaptı. Kahvaltı ve duaların okunmasının ardından Darıca’da yaşayan Sinoplu vatandaşlara yönelik bir konuşma gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “ Sinoplu hemşerilerimiz her daim kendilerini bir Darıcalı gibi hisseden, mahallelerinin, ilçelerin kalkınmasında katkı gösteren, doğduğu toprakları unutmayan ama doyduğu toprakları da memleket olarak benimseyen insanlarımız oldu. Hatta Darıca Belediye Meclis Grubumuzda genç kardeşimiz Ferhat Yılmaz, hem mahallesini hem de Sinoplu hemşerilerini temsil derecede görev aldı.”diyerek sözlerine başladı.

SİNOPLULAR ÜLKEYE GÜÇ KATACAK

Başkan Karabacak konuşmasında 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili olarak “Güçlü Türkiye için 16 Nisanda Darıca üzerine düşeni yapacak. Burada Sinoplu hemşerilerimizde katkı sunacağından hiç şüphem yok.  Herkes derneğinize evinize gelip sizden Evet yada Hayır demeniz yolunda hem bilgilendirme hem de ikna çalışması yapıyordur. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Demokrasinin en güzel uygulamasıdır. Ancak kapınıza gelen insanların sizlerin aklını karıştırmaması lazım. Yalan bilgilerle karşınıza çıkmaması lazım. Sizin Hayır yada Evet demenizin bizim gözümüzdeki saygınlığınızı eksiltmez. Ama yalan bilgilerle bu ülkenin gücüne geleceğine zarar verilmesi de üzücüdür. Ülke insanının hizmet alma fırtınasının dinmemesi için, daha hızlı daha güçlü kalkınması için istikrara ihtiyacı vardır. İstikrar için ise Milli bir sistem olan yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizde uygulanması lazım. Bu yüzden 16 Nisan’da hep birlikte gidip EVET diyeceğiz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.