Sır play off reçetesini yazdı

Spor 11.02.2016 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sır play off reçetesini yazdı

Çayırovaspor’un herşeyi olan yönetici Abbas Sır, Amatör Süper Lig Play-Off fikstür çekimi öncesinde takımı adına en avantajlı beklentisini açıkladı.

 İlk maçı sahalarında oynamak istediklerini kaydeden başarılı idareci, “Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Hedefe daha da yoğunlaşma adına ilk maçımızı sahamızda oynamak bizim için avantaj olur. Rakibin de Kartepe olmasını arzu ediyorum. Hayırlı neyse o olsun” diye konuştu.  Play-Off’ta zorlu maçlar oynayacaklarını kaydeden başarılı idareci, “Tedbiri al, takdiri Allah’a bırak demişler. Bizde iyi hazırlanarak tedbirimizi aldık. Herşey nasip kısmet. Nasibimizde varsa Bölgesel Amatör Lig’e çıkarız” dedi. Sır, Play-Off’taki rakiplerine de başarılar diledi. İYİ BAŞLAMAK VE İYİ BİTİRMEK İSTİYORUZ Play off maçlarına galibiyetle başlayıp Bölgesel Amatör Lig Temsilcisi olarak çıkmak istediklerini belirten Abbas Sır, "Teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. Onlar nasıl 22 maçta sadece bir nazar mağlubiyeti ile ligi tamamladılarsa 10 maçın sonunda da hepimize mutluluk ve gurur yaşatacaklar. Çayırovalılar onları izlerken zevk alacaklar. Buyursunlar play off maçlarında takımlarının yanında olsunlar. Tribünde Çayırovalılar sahada futbolcularımız hep beraber Bölgesel Amatör Lig yolunu tutalım."dedi.
Çayırovaspor’un herşeyi olan yönetici Abbas Sır, Amatör Süper Lig Play-Off fikstür çekimi öncesinde takımı adına en avantajlı beklentisini açıkladı.

 İlk maçı sahalarında oynamak istediklerini kaydeden başarılı idareci, “Moral ve motivasyonumuz üst seviyede. Hedefe daha da yoğunlaşma adına ilk maçımızı sahamızda oynamak bizim için avantaj olur. Rakibin de Kartepe olmasını arzu ediyorum. Hayırlı neyse o olsun” diye konuştu.  Play-Off’ta zorlu maçlar oynayacaklarını kaydeden başarılı idareci, “Tedbiri al, takdiri Allah’a bırak demişler. Bizde iyi hazırlanarak tedbirimizi aldık. Herşey nasip kısmet. Nasibimizde varsa Bölgesel Amatör Lig’e çıkarız” dedi. Sır, Play-Off’taki rakiplerine de başarılar diledi.

İYİ BAŞLAMAK VE İYİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Play off maçlarına galibiyetle başlayıp Bölgesel Amatör Lig Temsilcisi olarak çıkmak istediklerini belirten Abbas Sır, "Teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. Onlar nasıl 22 maçta sadece bir nazar mağlubiyeti ile ligi tamamladılarsa 10 maçın sonunda da hepimize mutluluk ve gurur yaşatacaklar. Çayırovalılar onları izlerken zevk alacaklar. Buyursunlar play off maçlarında takımlarının yanında olsunlar. Tribünde Çayırovalılar sahada futbolcularımız hep beraber Bölgesel Amatör Lig yolunu tutalım."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.