19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sır ve Aydın Çalıştay’a katılacak

Spor 02.01.2019 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sır ve Aydın Çalıştay’a katılacak

2.Lig ve 2.Lig Kulüpler Birliği, 5 Ocak Cumartesi günü Antalya’da çalıştay düzenleyecek. Kulüp başkanlarının bizzat kendilerinin katılacağı toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın’ın da yer alacağı belirtildi. EMİRHAN OTEL’DE Öte yandan toplantıya profesyonel bölge takımlarımızı temsilen Gebzespor Başkanı ve aynı zamanda 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Abbas Sır ile Darıca Gençlerbirliği Başkanı Murat Aydın’ın da katılacağı öğrenildi. Çalıştayda gündem konuları olarak, kulüpler ile davalı futbolcular arasındaki durum, fiyat politikası ve kulüp borçlarının yapılandırılmasının ele alınarak masaya yatırılacağı açıklandı. Antalya Side’de bulunan Emirhan Otel’de gerçekleşecek olan kulüpler birliği çalıştayı saat 10.30’da başlayacak.

2.Lig ve 2.Lig Kulüpler Birliği, 5 Ocak Cumartesi günü Antalya’da çalıştay düzenleyecek. Kulüp başkanlarının bizzat kendilerinin katılacağı toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın’ın da yer alacağı belirtildi.

EMİRHAN OTEL’DE

Öte yandan toplantıya profesyonel bölge takımlarımızı temsilen Gebzespor Başkanı ve aynı zamanda 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Abbas Sır ile Darıca Gençlerbirliği Başkanı Murat Aydın’ın da katılacağı öğrenildi. Çalıştayda gündem konuları olarak, kulüpler ile davalı futbolcular arasındaki durum, fiyat politikası ve kulüp borçlarının yapılandırılmasının ele alınarak masaya yatırılacağı açıklandı. Antalya Side’de bulunan Emirhan Otel’de gerçekleşecek olan kulüpler birliği çalıştayı saat 10.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.