19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sır ve Vurur’dan Başkan Köşker’e Ziyaret

Spor 09.02.2018 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sır ve Vurur’dan Başkan Köşker’e Ziyaret

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret ettiler. Takımının başında 2’de 2 yapan Özgür Vurur ve ekibini tebrik eden Belediye Başkanı Köşker, Gebzespor’un doğru bir yönetim ve teknik heyete sahip olduğunu belirterek sezonu şampiyonlukla bitireceğine inandığını kaydetti. KÖŞKER VE VURUR KOMŞU ÇIKTI Öte yandan Adnan Köşker ile Özgür Vurur arasında ilginç bir tesadüf ortaya çıktı. Yıllar önce Ankara’da oturan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile halen Ankara’da yaşayan Teknik Direktör Özgür Vurur’un aynı yerde yaşadıkları ortaya çıktı. Bu tesadüf sonrasında ziyarette, ‘’Komşu çıktık’’ diyen Başkan Köşker, kaderin kendilerini Gebze’de buluşturduğunu söyledi.  

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret ettiler. Takımının başında 2’de 2 yapan Özgür Vurur ve ekibini tebrik eden Belediye Başkanı Köşker, Gebzespor’un doğru bir yönetim ve teknik heyete sahip olduğunu belirterek sezonu şampiyonlukla bitireceğine inandığını kaydetti.

KÖŞKER VE VURUR KOMŞU ÇIKTI

Öte yandan Adnan Köşker ile Özgür Vurur arasında ilginç bir tesadüf ortaya çıktı. Yıllar önce Ankara’da oturan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile halen Ankara’da yaşayan Teknik Direktör Özgür Vurur’un aynı yerde yaşadıkları ortaya çıktı. Bu tesadüf sonrasında ziyarette, ‘’Komşu çıktık’’ diyen Başkan Köşker, kaderin kendilerini Gebze’de buluşturduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.