19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sırasöğütler Acay’a gitti!

Darıca 08.01.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sırasöğütler Acay’a gitti!

AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı, Darıca İlçe Başkanlığına ataması gerçekleşen Ufuk Acay’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı, Darıca İlçe Başkanlığına ataması gerçekleşen Ufuk Acay’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy, Acay’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, “31 Mart yerel seçimlerinde tüm ekibim ile çok çalışacağız. Girmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. OY İÇİN DEĞİL GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN UĞRAŞIN Acay ise, Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Acay, “Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız en önemlisi hoşgörülü olacağız. Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde birlikte çalışarak yine 13 belediyeyi AK Parti bayraklarını dikeceğiz. Oy almak için değil, vatandaşın gönlüne girmek için uğraşın.” dedi.
AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı, Darıca İlçe Başkanlığına ataması gerçekleşen Ufuk Acay’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı, Darıca İlçe Başkanlığına ataması gerçekleşen Ufuk Acay’ı ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Darıca Sırasöğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy, Acay’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, “31 Mart yerel seçimlerinde tüm ekibim ile çok çalışacağız. Girmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

OY İÇİN DEĞİL GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN UĞRAŞIN

Acay ise, Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Acay, “Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız en önemlisi hoşgörülü olacağız. Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde birlikte çalışarak yine 13 belediyeyi AK Parti bayraklarını dikeceğiz. Oy almak için değil, vatandaşın gönlüne girmek için uğraşın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.