Sırasöğütler’e Otistik Anaokulu

Darıca 18.05.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sırasöğütler’e Otistik Anaokulu

Halen Suriyeli öğrenciler için okul olarak faaliyetini sürdüren bina Otistik Anaokulu olarak düzenlenecek.

Suriyeli öğrencilerin bundan sonraki süreçte bölgedeki normal devlet okullarına geçişlerinin sağlanmasının ve binanın boşa çıkmasının ardından Gebze Özel Yumrukaya Eğitim ve Uygulama Merkezi içinde yer alan ve sınırlı sayıda olan öğrenciler Sırasöğütler Mahallesi’ndeki binada eğitim ve öğretimine devam edecekler. Gebze bölgesi içinde yaklaşık 40 otistik anaokulu öğrenci sayısının yer aldığı ancak uygulama merkezi içinde ki kapasitenin yeterli olmadığı da öğrenildi. Haber: Adnan Ayvaz
Halen Suriyeli öğrenciler için okul olarak faaliyetini sürdüren bina Otistik Anaokulu olarak düzenlenecek.

Suriyeli öğrencilerin bundan sonraki süreçte bölgedeki normal devlet okullarına geçişlerinin sağlanmasının ve binanın boşa çıkmasının ardından Gebze Özel Yumrukaya Eğitim ve Uygulama Merkezi içinde yer alan ve sınırlı sayıda olan öğrenciler Sırasöğütler Mahallesi’ndeki binada eğitim ve öğretimine devam edecekler. Gebze bölgesi içinde yaklaşık 40 otistik anaokulu öğrenci sayısının yer aldığı ancak uygulama merkezi içinde ki kapasitenin yeterli olmadığı da öğrenildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.