“Sırasöğütler Mahallesi temizlik istiyor”

Darıca 12.10.2020 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sırasöğütler Mahallesi temizlik istiyor”

Darıca Sırasöğütler Mahallesinde yaşayan vatandaşlar sokaklarında moloz yığınları ve eskimiş mobilyaların olmasından dolayı isyan etti. Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallenin moloz, eskimiş mobilya ve ambalaj atıklarıyla kirletilmesinden şikayetçi oldu. Mahallenin bazı bölgelerinin görüntülerini paylaşan vatandaşlar belediyeye seslenerek, “1663/4 sokaktan hiç geçtiniz mi? Moloz yığınları ve koltuk kanepe ne ararsanız var. Sizi rahatsız edecek o kadar çok şey var ki! Sırasöğütler mahallesi dış kapının dış mandalı mı? Lütfen Sırasöğütler’e biraz ilgi gösterin! Yakışmıyor Darıca’ya” ifadeleriyle yetkililerin bir an önce bu kirliliğe bir çare bulmasını istedi.  

Darıca Sırasöğütler Mahallesinde yaşayan vatandaşlar sokaklarında moloz yığınları ve eskimiş mobilyaların olmasından dolayı isyan etti.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallenin moloz, eskimiş mobilya ve ambalaj atıklarıyla kirletilmesinden şikayetçi oldu. Mahallenin bazı bölgelerinin görüntülerini paylaşan vatandaşlar belediyeye seslenerek, “1663/4 sokaktan hiç geçtiniz mi? Moloz yığınları ve koltuk kanepe ne ararsanız var. Sizi rahatsız edecek o kadar çok şey var ki! Sırasöğütler mahallesi dış kapının dış mandalı mı? Lütfen Sırasöğütler’e biraz ilgi gösterin! Yakışmıyor Darıca’ya” ifadeleriyle yetkililerin bir an önce bu kirliliğe bir çare bulmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.