Sirmen tekrar Cezaevinde

Kocaeli 17.10.2016 - 15:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sirmen tekrar Cezaevinde

Sefa Sirmen, bugün yeniden T Tipi Cezaevine gönderildi.

  İzgaz davasında hüküm giydiği gerekçesiyle 24 Haziran’da T Tipi Cezaevine konulan İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, Kocaeli eski Milletvekili Sefa Sirmen, 88 gün boyunca sağlık sorunları nedeniyle tedavi için kaldığı KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden bugün taburcu edildi ve yeniden T Tipi Cezaevine  konuldu. SAĞLIK DURUMU İYİ Sefa Sirmen cezaevine girdikten sonra sağlığı bozulmuş, Tıp Fakültesi’nde kalp damarlarına stent takıldıktan sonra cezaevine geri dönmüştü. Ardından ikinci kez hastaneye kaldırılan Sirmen’e bağırsaklarından iki büyük operasyon yapılmıştı. Bir ara sağlık durumu kritikleşen Sirmen’in tedavisinin büyük ölçüde tamamlandığı, kendisinin de doktorlardan cezaevine dönmeyi talep ettiği öğrenildi. Dün sabah yapılan son muayenenin ardından Sefa Sirmen, T Tipi cezaevine geri döndü.   GİRİŞİMLER SÜRÜYOR Öte yandan Sefa Sirmen’in hüküm giydiği dava ile ilgili Yargıtay Başsavcılığı ve Anayasa Mahkemesi nezdindeki hukuki girişimler devam ediyor. Ankara’da konuyla ilgilenen hemen bütün hukukçular, Sirmen’in haksızlığa uğradığı, kararın değişmesi gerektiği görüşünde birleşiyorlar. Ancak adeta gizli bir elin, bu davanın Yargıtay’da yeniden ele alınmasını engellediği bildiriliyor.   
Sefa Sirmen, bugün yeniden T Tipi Cezaevine gönderildi.

 

İzgaz davasında hüküm giydiği gerekçesiyle 24 Haziran’da T Tipi Cezaevine konulan İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, Kocaeli eski Milletvekili Sefa Sirmen, 88 gün boyunca sağlık sorunları nedeniyle tedavi için kaldığı KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden bugün taburcu edildi ve yeniden T Tipi Cezaevine  konuldu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sefa Sirmen cezaevine girdikten sonra sağlığı bozulmuş, Tıp Fakültesi’nde kalp damarlarına stent takıldıktan sonra cezaevine geri dönmüştü. Ardından ikinci kez hastaneye kaldırılan Sirmen’e bağırsaklarından iki büyük operasyon yapılmıştı. Bir ara sağlık durumu kritikleşen Sirmen’in tedavisinin büyük ölçüde tamamlandığı, kendisinin de doktorlardan cezaevine dönmeyi talep ettiği öğrenildi. Dün sabah yapılan son muayenenin ardından Sefa Sirmen, T Tipi cezaevine geri döndü.
 

GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Öte yandan Sefa Sirmen’in hüküm giydiği dava ile ilgili Yargıtay Başsavcılığı ve Anayasa Mahkemesi nezdindeki hukuki girişimler devam ediyor. Ankara’da konuyla ilgilenen hemen bütün hukukçular, Sirmen’in haksızlığa uğradığı, kararın değişmesi gerektiği görüşünde birleşiyorlar. Ancak adeta gizli bir elin, bu davanın Yargıtay’da yeniden ele alınmasını engellediği bildiriliyor. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.