Şişecam'dan Kızılay'a Kan Bağışı Desteği

Gebze 02.02.2018 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şişecam'dan Kızılay'a Kan Bağışı Desteği

Şişecam Topluluğu, Türk Kızılay’ına kan bağışı kampanyası başlattı.

Şişecam Topluluğu, Türk Kızılay’ına kan bağışı kampanyası başlattı. Şişecam Topluluğu'ndan yapılan açıklamaya göre, ülkenin ihtiyacı olan kan bağışının, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için başlatılan destek kampanyası kapsamında Şişecam Topluluğu çalışanları, 8 ildeki 17 farklı noktada Kızılay'a kan bağışında bulunacak. PROTOKOL İMZALADILAR Kampanya, topluluğun Mersin, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kırklareli, Ankara ve Gebze'de yer alan üretim tesislerinin yanı sıra, İstanbul'daki Şişecam Genel Merkezi ve Gebze'deki Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde uygulanacak. Kızılay Kuzey Marmara Bölge Müdür Vekili ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Tanju Levent Çetinkaya, kampanya kapsamında imzalanan protokolü teslim etmek üzere Şişecam Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
Şişecam Topluluğu, Türk Kızılay’ına kan bağışı kampanyası başlattı.

Şişecam Topluluğu, Türk Kızılay’ına kan bağışı kampanyası başlattı. Şişecam Topluluğu'ndan yapılan açıklamaya göre, ülkenin ihtiyacı olan kan bağışının, bilinçli ve düzenli kan bağışçılarından karşılanması için başlatılan destek kampanyası kapsamında Şişecam Topluluğu çalışanları, 8 ildeki 17 farklı noktada Kızılay'a kan bağışında bulunacak.

PROTOKOL İMZALADILAR

Kampanya, topluluğun Mersin, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kırklareli, Ankara ve Gebze'de yer alan üretim tesislerinin yanı sıra, İstanbul'daki Şişecam Genel Merkezi ve Gebze'deki Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde uygulanacak. Kızılay Kuzey Marmara Bölge Müdür Vekili ve Kartal Kan Bağış Merkezi Müdürü Tanju Levent Çetinkaya, kampanya kapsamında imzalanan protokolü teslim etmek üzere Şişecam Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.