Siyaseti Korona’dan sonra yapın!

Siyaset 16.04.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siyaseti Korona’dan sonra yapın!

Korona virüs salgınıyla başlayan ve cuma günkü sokağa çıkma yasağı açıklaması sonrasında tırmanan sosyal medyadaki bazı isimlerin uç eleştirileri tepki topladı. Hükümeti sırf eleştirmek için eleştiren bazı isimler tepki toplarken “salgın bitince siyaset yaparsınız, şimdi siyaset zamanı değil” yorumlarını yaptırdı. Korona virüs salgınıyla başlayan ve cuma günkü sokağa çıkma yasağı açıklaması sonrasında tırmanan sosyal medyadaki bazı isimlerin uç eleştirileri tepki topladı. Sosyal medyada bazılarının yaptığı aşırı uç ve siyaset kokan paylaşımlar görenlere “birlik ve beraberlik olmamız gereken şu günlerde bu paylaşımların anlamı yok” dedirtti. Ülkedeki her zor zamanda siyaset dolu eleştiriler yapan bazı kesimler tepki görürken çoğu aklıselim vatandaş “Şimdi birlik zamanı ülkece kenetlenmek şart” görüşünde birleşti. BİRLİK VE BERABERLİK BU MUDUR? Deprem başta olmak üzere son günlerde salgınla ilgili hükümet yetkililerin hedef alan paylaşımlar ve mesajlar atan kesimlere aklıselim vatandaşların yanıtı sert oldu. Vatandaşlar, “Kenetlenmek bu değil. Ülkece zor zamanlar yaşıyoruz. Salgın bitince canı isteyen siyaset yapar. Sosyal medyadaki mesajlarda daha birleştirici ve toplumu düşünen şeyler yazmalıyız. Bu ülke hepimizin, bu memleket hepimizin” yorumunu yaptılar.

Korona virüs salgınıyla başlayan ve cuma günkü sokağa çıkma yasağı açıklaması sonrasında tırmanan sosyal medyadaki bazı isimlerin uç eleştirileri tepki topladı. Hükümeti sırf eleştirmek için eleştiren bazı isimler tepki toplarken “salgın bitince siyaset yaparsınız, şimdi siyaset zamanı değil” yorumlarını yaptırdı.

Korona virüs salgınıyla başlayan ve cuma günkü sokağa çıkma yasağı açıklaması sonrasında tırmanan sosyal medyadaki bazı isimlerin uç eleştirileri tepki topladı. Sosyal medyada bazılarının yaptığı aşırı uç ve siyaset kokan paylaşımlar görenlere “birlik ve beraberlik olmamız gereken şu günlerde bu paylaşımların anlamı yok” dedirtti. Ülkedeki her zor zamanda siyaset dolu eleştiriler yapan bazı kesimler tepki görürken çoğu aklıselim vatandaş “Şimdi birlik zamanı ülkece kenetlenmek şart” görüşünde birleşti.

BİRLİK VE BERABERLİK BU MUDUR?

Deprem başta olmak üzere son günlerde salgınla ilgili hükümet yetkililerin hedef alan paylaşımlar ve mesajlar atan kesimlere aklıselim vatandaşların yanıtı sert oldu. Vatandaşlar, “Kenetlenmek bu değil. Ülkece zor zamanlar yaşıyoruz. Salgın bitince canı isteyen siyaset yapar. Sosyal medyadaki mesajlarda daha birleştirici ve toplumu düşünen şeyler yazmalıyız. Bu ülke hepimizin, bu memleket hepimizin” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.