Siyasette İl Telaşı

Kocaeli 06.01.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Siyasette İl Telaşı

İktidar partisi ve ana muhalefet partisinin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda ki yönetimleri saha çalışmalarına start vermek için il kongrelerinin tamamlanmasını bekliyor. AK PARTİ’DE ERDOĞAN HEYECANI Kocaeli  Ak Parti İl Başkanlığı’nın yeni döneminin belirleneceği kongre öncesinde 27 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek olan İl Gençlik kongresine katılması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için teşkilatlar şimdiden heyecan ve hazırlık içinde. İl gençlik ve kadın kolları kongrelerinin ardından gerçekleşecek olan İl Ana Kademe Yönetiminin yeni dönemini belirleyecek genel kurul ile Ak Parti Teşkilatları tüm hızını 2019 hedeflerini gerçekleştirmek üzere saha çalışmalarına yöneltecekler. Seçim dönemleri dışında ki süreçlerde dahi saha çalışmalarında yoğun bir tempo ortaya koyan Ak Partili Teşkilatların seçim sürecinde nasıl bir performans yansıtacakları da merakla bekleniyor. CHP’DE ÖNCE İL SONRA MAHALLELER Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda ki ana kademe ve kolların kongrelerini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi mahalle başkanlıklarını da belirleyerek saha çalışmalarını yoğunlaştırmayı planlıyor. Ancak mahalle başkanlıklarına getirilecek isimlerin açıklanması için İl kongrelerinin tamamlanması bekleniliyor.CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na bağlı ana kademe, gençlik ve kadın kolları kongreleri sonrasında gözler mahalle temsilciliklerine başkanlık edecek olan mahalle başkanların belirlenmesine geldi. Örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Kadir Işık tarafından mahalle başkanlarının atanmasına ilişkin çalışma devam ederken, Işık, partili arkadaşları ile de istişareler gerçekleştirerek isimleri ortaya çıkarmaya çalışıyor. 2019 seçimlerinde İlçe Başkanı ve CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın en önemli  kozu durumunda olacak olan mahalle çalışmaları için bu çalışmaları hayata geçirecek isimler için gerek  İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık gerekse bu sürece görüş katkısı sunan partililer ince eleyip sık dokuyor. Mahalle Başkanlarının belirlenerek kamuoyuna açıklanması İl kongresinin tamamlanmasının hemen ardından gerçekleşeceği öğrenildi.

İktidar partisi ve ana muhalefet partisinin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda ki yönetimleri saha çalışmalarına start vermek için il kongrelerinin tamamlanmasını bekliyor.

AK PARTİ’DE ERDOĞAN HEYECANI

Kocaeli  Ak Parti İl Başkanlığı’nın yeni döneminin belirleneceği kongre öncesinde 27 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek olan İl Gençlik kongresine katılması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için teşkilatlar şimdiden heyecan ve hazırlık içinde. İl gençlik ve kadın kolları kongrelerinin ardından gerçekleşecek olan İl Ana Kademe Yönetiminin yeni dönemini belirleyecek genel kurul ile Ak Parti Teşkilatları tüm hızını 2019 hedeflerini gerçekleştirmek üzere saha çalışmalarına yöneltecekler. Seçim dönemleri dışında ki süreçlerde dahi saha çalışmalarında yoğun bir tempo ortaya koyan Ak Partili Teşkilatların seçim sürecinde nasıl bir performans yansıtacakları da merakla bekleniyor.

CHP’DE ÖNCE İL SONRA MAHALLELER

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda ki ana kademe ve kolların kongrelerini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi mahalle başkanlıklarını da belirleyerek saha çalışmalarını yoğunlaştırmayı planlıyor. Ancak mahalle başkanlıklarına getirilecek isimlerin açıklanması için İl kongrelerinin tamamlanması bekleniliyor.CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na bağlı ana kademe, gençlik ve kadın kolları kongreleri sonrasında gözler mahalle temsilciliklerine başkanlık edecek olan mahalle başkanların belirlenmesine geldi. Örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Kadir Işık tarafından mahalle başkanlarının atanmasına ilişkin çalışma devam ederken, Işık, partili arkadaşları ile de istişareler gerçekleştirerek isimleri ortaya çıkarmaya çalışıyor. 2019 seçimlerinde İlçe Başkanı ve CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın en önemli  kozu durumunda olacak olan mahalle çalışmaları için bu çalışmaları hayata geçirecek isimler için gerek  İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık gerekse bu sürece görüş katkısı sunan partililer ince eleyip sık dokuyor. Mahalle Başkanlarının belirlenerek kamuoyuna açıklanması İl kongresinin tamamlanmasının hemen ardından gerçekleşeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.