“SİYASETTE KEŞKE YOKTUR”

Gebze 10.04.2016 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“SİYASETTE KEŞKE YOKTUR”

Dış Politika’da oyuncak rolünde olduklarını ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, partisinin Gebze ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada çarpıcı konulara değindi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Mart Ayı İlçe Divanı Gebze Kültür Merkezi Kardelen Salonunda Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Kocaeli İl Müfettişi Nurettin Çelik, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.   “HERKESİN MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINA İHTİYACI VAR” Teşkilatlarımızda seçim olacakmış gibi çalışmalara devam ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Korkmaz, “Yaptığımız birebir çalışmalarımızda halkımıza gerek bölge gerekse ülke gündemi ile ilgili olarak çözüm önerilerini anlatıyoruz.Mahalle teşkilatlarına zaman ayırarak mahallelerde çalışmalardüzenliyoruz.Zengini fakiri, mağduru mazlumu bütün insanların milli görüş iktidarına ihtiyacı var. Bizler ev ev kapıkapı dolaşarak milli görüşü anlatacağız ve anlatıyoruz.” dedi.   “EN BÜYÜK SİLAH AHLAKSIZLIKTIR” Bu ülkenin götürülmek istendiği yerin farkında olduklarının altını çizerek sözlerine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, “Bundan dolayı her birimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Milli görüşçüler sokaklarında bomba patlarken rahat uyuyamaz. Bu bozuk düzeni değiştirmek için çırpınır. Dünya küreselleştikten sonra reklâm ve algılarla yönetilecek bir hale geldi. Bugün nasıl bir dünyada yaşadığını bilmeyen bir insan dünyayı yönetenlerin oyuncağını olmaktan kurtulamaz. Siyasette tesadüf yoktur. Siyasette hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Hedefini gerçekleştirmek için çırpınan emperyalizmin en çok kullandığı silah ahlaksızlıktır. Ahlak bir toplumda sağlam ise o ülkede kurumlar çökse bile o toplum kurumları yeniden kurar. Ancak ahlak yok ise o ülke çöker. Siyasetçiler ahlaksız olmamalıdır. Bir siyasetçi gayri ahlaki bir laf etmemeli. Keşke birileri sözlü ahlaksızlığa gösterdiği tepkiyi fiili ahlaksızlığa da gösterselerdi. Bugün terör belası da ahlaksızlıktan besleniyor. Yanlış yönetilen Suriye merkezli dış politika. Suriye’de savaşı da biz başlatmadık ateşkesi de biz imzalamadık. Ateşkesi ABD ve Rusya imzaladı. Dış politikada oyuncak rolündeyiz. Bugüne kadar toplamda 5 milyon insan Suriye’nden insan geldi.” dedi.
Dış Politika’da oyuncak rolünde olduklarını ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, partisinin Gebze ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada çarpıcı konulara değindi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Mart Ayı İlçe Divanı Gebze Kültür Merkezi Kardelen Salonunda Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Kocaeli İl Müfettişi Nurettin Çelik, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aras, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.

 

“HERKESİN MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

Teşkilatlarımızda seçim olacakmış gibi çalışmalara devam ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Korkmaz, “Yaptığımız birebir çalışmalarımızda halkımıza gerek bölge gerekse ülke gündemi ile ilgili olarak çözüm önerilerini anlatıyoruz.Mahalle teşkilatlarına zaman ayırarak mahallelerde çalışmalardüzenliyoruz.Zengini fakiri, mağduru mazlumu bütün insanların milli görüş iktidarına ihtiyacı var. Bizler ev ev kapıkapı dolaşarak milli görüşü anlatacağız ve anlatıyoruz.” dedi.

 

“EN BÜYÜK SİLAH AHLAKSIZLIKTIR”

Bu ülkenin götürülmek istendiği yerin farkında olduklarının altını çizerek sözlerine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, “Bundan dolayı her birimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Milli görüşçüler sokaklarında bomba patlarken rahat uyuyamaz. Bu bozuk düzeni değiştirmek için çırpınır. Dünya küreselleştikten sonra reklâm ve algılarla yönetilecek bir hale geldi. Bugün nasıl bir dünyada yaşadığını bilmeyen bir insan dünyayı yönetenlerin oyuncağını olmaktan kurtulamaz. Siyasette tesadüf yoktur. Siyasette hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Hedefini gerçekleştirmek için çırpınan emperyalizmin en çok kullandığı silah ahlaksızlıktır. Ahlak bir toplumda sağlam ise o ülkede kurumlar çökse bile o toplum kurumları yeniden kurar. Ancak ahlak yok ise o ülke çöker. Siyasetçiler ahlaksız olmamalıdır. Bir siyasetçi gayri ahlaki bir laf etmemeli. Keşke birileri sözlü ahlaksızlığa gösterdiği tepkiyi fiili ahlaksızlığa da gösterselerdi. Bugün terör belası da ahlaksızlıktan besleniyor. Yanlış yönetilen Suriye merkezli dış politika. Suriye’de savaşı da biz başlatmadık ateşkesi de biz imzalamadık. Ateşkesi ABD ve Rusya imzaladı. Dış politikada oyuncak rolündeyiz. Bugüne kadar toplamda 5 milyon insan Suriye’nden insan geldi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.