SİYASETTEKİ FETÖ'CÜLERE OPERASYON YAPILMALIYDI!

Gebze 14.09.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SİYASETTEKİ FETÖ'CÜLERE OPERASYON YAPILMALIYDI!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili konuşarak, “FETÖ’nün siyasi ayağına 16 Temmuz sabahı operasyon yapılmalıydı.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “İl teşkilatımızın düzenlediği program çerçevesinde milletvekilimiz Saffet Sancaklı ve il başkanımız Aydın Ünlü ilçemizi ziyaret ettiler. Sayın vekilimiz burada vatandaşların sorunları dinledikten sonra diğer ilçelere gidecekler.” dedi. PLANIMIZ VAR VE UYGULAYACAĞIZ Ferit Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaparak, “MHP Kocaeli il teşkilatı olarak 12 ilçede seri bir ziyaretlerimiz var. 21 Eylül’de ilçe başkanları toplantısı ile MHP’nin programı seçim olacak. 1 Eylül’de TBMM’nin de açılması Kocaeli’nin sorunları mecliste gündeme gelecek. 2019 yılında MHP nasıl başaracak yok haritasını belirleyeceğiz. MHP’nin 2012 yılında göreve gelince hep planlı bir çalışmadan bahsettik. MHP eksik planını ne oy aldığını biliyor. Seçime 1,5 yıl kala kendi planını uyguluyor. Neyi yapmamız lazım neyi yapmamız gerektiğini biliyoruz. Planımız var ve bunu uygulayacağız. KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ Bugün Kocaeli teşkilatları olarak tatil yapmadık. Meydanı birilerine bırakmamak adına hep sahada idik. İlçe başkanımızın kapısı açık gelene hoş geldik gidene güle güle. Kocaeli’nde 1,5 milyon seçmen var. 5-10 kişi MHP’yi yolundan döndüremez. İnsanlar MHP’yi bekliyor. MHP ile kafa uyuşmazlığı olanlar, 7 Haziran ve 3 Kasım’da bizlerle olmayanlar ve bizim gitmesini istediklerimiz gidecek. 21 Eylül 12 ilçe başkanı ile bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Herkese bir ev ödevi vereceğiz. Her vatandaştan bir oy borcumuz var onu isteyeceğiz. Sadece ilçe başkanı değil. İlçe yönetimi de çalışacak.” diye konuştu. FETÖ’CÜLERLE OLMAKTAN HİCAP DUYUYORUM Toplantıda son olarak ise MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kuzey Irak’ta yapılması istenen referandumla ilgili olarak genel başkanımız hükümeti uyararak bunun kabul edilemeyeceğini belirtti.” dedi. Sancaklı FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili olarak ise, “FETÖ’nün siyasi ayağına 16 Temmuz sabahı operasyon yapılmalıydı. Meclisten başlayarak bu yapılmalıydı. Türkiye Cumhuriyeti ayakta durması için bu yapılmalı. Yarından tezi yok operasyon yapılmalı. FETÖ’den gariban olanlar alınıyor ama yukarıdakiler alınmıyor. Ben meclisteki FETÖ’cülerle olmaktan hicap duyuyorum.” dedi.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili konuşarak, “FETÖ’nün siyasi ayağına 16 Temmuz sabahı operasyon yapılmalıydı.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “İl teşkilatımızın düzenlediği program çerçevesinde milletvekilimiz Saffet Sancaklı ve il başkanımız Aydın Ünlü ilçemizi ziyaret ettiler. Sayın vekilimiz burada vatandaşların sorunları dinledikten sonra diğer ilçelere gidecekler.” dedi.

PLANIMIZ VAR VE UYGULAYACAĞIZ

Ferit Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaparak, “MHP Kocaeli il teşkilatı olarak 12 ilçede seri bir ziyaretlerimiz var. 21 Eylül’de ilçe başkanları toplantısı ile MHP’nin programı seçim olacak. 1 Eylül’de TBMM’nin de açılması Kocaeli’nin sorunları mecliste gündeme gelecek. 2019 yılında MHP nasıl başaracak yok haritasını belirleyeceğiz. MHP’nin 2012 yılında göreve gelince hep planlı bir çalışmadan bahsettik. MHP eksik planını ne oy aldığını biliyor. Seçime 1,5 yıl kala kendi planını uyguluyor. Neyi yapmamız lazım neyi yapmamız gerektiğini biliyoruz. Planımız var ve bunu uygulayacağız.

KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ

Bugün Kocaeli teşkilatları olarak tatil yapmadık. Meydanı birilerine bırakmamak adına hep sahada idik. İlçe başkanımızın kapısı açık gelene hoş geldik gidene güle güle. Kocaeli’nde 1,5 milyon seçmen var. 5-10 kişi MHP’yi yolundan döndüremez. İnsanlar MHP’yi bekliyor. MHP ile kafa uyuşmazlığı olanlar, 7 Haziran ve 3 Kasım’da bizlerle olmayanlar ve bizim gitmesini istediklerimiz gidecek. 21 Eylül 12 ilçe başkanı ile bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Herkese bir ev ödevi vereceğiz. Her vatandaştan bir oy borcumuz var onu isteyeceğiz. Sadece ilçe başkanı değil. İlçe yönetimi de çalışacak.” diye konuştu.

FETÖ’CÜLERLE OLMAKTAN HİCAP DUYUYORUM

Toplantıda son olarak ise MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kuzey Irak’ta yapılması istenen referandumla ilgili olarak genel başkanımız hükümeti uyararak bunun kabul edilemeyeceğini belirtti.” dedi. Sancaklı FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili olarak ise, “FETÖ’nün siyasi ayağına 16 Temmuz sabahı operasyon yapılmalıydı. Meclisten başlayarak bu yapılmalıydı. Türkiye Cumhuriyeti ayakta durması için bu yapılmalı. Yarından tezi yok operasyon yapılmalı. FETÖ’den gariban olanlar alınıyor ama yukarıdakiler alınmıyor. Ben meclisteki FETÖ’cülerle olmaktan hicap duyuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.