19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Siyasiler Gebze Fatih’e bir uğrasın”

Darıca 28.09.2017 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Siyasiler Gebze Fatih’e bir uğrasın”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan başta Darıca, Gebze ve Çayırova’da en önemli sıkıntıların yaşandığı konular üzerine gazetemize açıklamalarda bulundu. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve beraberinde Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, İlçe Sekreteri Kadir Işık, yönetim kurulu üyesi Yusuf Yiğit gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir çok konuda açıklamalarda bulunan Vekil Tarhan, askeri alan, Fatih Devlet Hastanesi, Çayırova ve Darıca’yı birbirine bağlayan kavşak noktası ve Çayırova’ya yapılması planlanan devlet hastanesine ilişkin konularla ilgili sorular yöneltti. CHP kurmaylarını Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır ağırladı. DARICA VE ÇAYIROVA ULAŞIMI FELÇ DURUMDA Darıca’dan Çayırova’ya ulaşmak için Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi sonunda başlayan kavşak geçit noktasında ki çalışmaların hala tamamlanmamış olmasından dolayı büyük ulaşım sıkıntısı yaşandığını dile getiren Tarhan, ne zaman bitirileceği ve hizmete gireceği konusunda açıklama yapılmamasına da anlam veremediğini ifade etti. Burada ki çalışmanın tamamlanması gereken belirtilen tarihin de geçtiğine vurgu yapan Tarhan, sabah ve akşam saatlerinde yaşanan felç durumunun en kısa sürede çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi. DEVLET HASTANELERİNİN DURUMU BİLİNMİYOR Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde mevcut yapının artık Gebze ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak olduğunu yeni binanın da müteahhitlerin işi tamamlamaması nedeniyle hizmete girmemesine de vurgu yapan Vekil Tarhan, “Bu hastanemizin inşaatı için müteahhitin biri kaçtı. Diğeri işi bitirmeden ortadan kayboldu. Bu kadar disiplinsiz bir ihaleler yapılabilir mi? Bölgemizde siyaset yapan isimlere sesleniyorum. Beş dakikanızı ayırıp Gebze Devlet Hastanesi’ne gidin. İnanın oranın durumu ağlanacak vaziyette. “ dedi. Çayırova’da yapılması planlanan Devlet hastanesi için Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın 2017 yılında kazma vuracağına ilişkin açıklamaları vardı. Bu açıklamalara ilişkin videolar hala arşivimde duruyor. Ortada kazması vurulmuş başlayan bir devlet hastanesi inşaatı görünmüyor.” dedi ASKERİ ALAN YEREL YÖNETİMLERDE OLMALI Vekil Tarhan Darıca Kışlası’nın yerel yönetime devri yapılması gerektiğini de savundu. Tarhan, “Kentlerin sorunlarını en iyi o kentin yerel yönetimleri bilir. Orayı en iyi onlar yönetir. Rant amaçlı kurum ve kuruluşlara bu alanlar peşkeş çekilmemeli. Yerel yönetimlere devri yapılarak kamu yararına kullanılmalı. Şayet bunun aksi bir durum gelişmesi olursa CHP bunun hesabını en sert şekilde soracaktır. Gerekirse iktidarımız döneminde bu alanları kamulaştırırız.” dedi. Gazetemizde ziyaret programını tamamlayan CHP Kurmayları daha sonra mahalledeki esnafla da sohbet etti.  

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan başta Darıca, Gebze ve Çayırova’da en önemli sıkıntıların yaşandığı konular üzerine gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve beraberinde Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, İlçe Sekreteri Kadir Işık, yönetim kurulu üyesi Yusuf Yiğit gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir çok konuda açıklamalarda bulunan Vekil Tarhan, askeri alan, Fatih Devlet Hastanesi, Çayırova ve Darıca’yı birbirine bağlayan kavşak noktası ve Çayırova’ya yapılması planlanan devlet hastanesine ilişkin konularla ilgili sorular yöneltti. CHP kurmaylarını Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır ağırladı.

DARICA VE ÇAYIROVA ULAŞIMI FELÇ DURUMDA

Darıca’dan Çayırova’ya ulaşmak için Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi sonunda başlayan kavşak geçit noktasında ki çalışmaların hala tamamlanmamış olmasından dolayı büyük ulaşım sıkıntısı yaşandığını dile getiren Tarhan, ne zaman bitirileceği ve hizmete gireceği konusunda açıklama yapılmamasına da anlam veremediğini ifade etti. Burada ki çalışmanın tamamlanması gereken belirtilen tarihin de geçtiğine vurgu yapan Tarhan, sabah ve akşam saatlerinde yaşanan felç durumunun en kısa sürede çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

DEVLET HASTANELERİNİN DURUMU BİLİNMİYOR

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde mevcut yapının artık Gebze ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak olduğunu yeni binanın da müteahhitlerin işi tamamlamaması nedeniyle hizmete girmemesine de vurgu yapan Vekil Tarhan, “Bu hastanemizin inşaatı için müteahhitin biri kaçtı. Diğeri işi bitirmeden ortadan kayboldu. Bu kadar disiplinsiz bir ihaleler yapılabilir mi? Bölgemizde siyaset yapan isimlere sesleniyorum. Beş dakikanızı ayırıp Gebze Devlet Hastanesi’ne gidin. İnanın oranın durumu ağlanacak vaziyette. “ dedi. Çayırova’da yapılması planlanan Devlet hastanesi için Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın 2017 yılında kazma vuracağına ilişkin açıklamaları vardı. Bu açıklamalara ilişkin videolar hala arşivimde duruyor. Ortada kazması vurulmuş başlayan bir devlet hastanesi inşaatı görünmüyor.” dedi

ASKERİ ALAN YEREL YÖNETİMLERDE OLMALI

Vekil Tarhan Darıca Kışlası’nın yerel yönetime devri yapılması gerektiğini de savundu. Tarhan, “Kentlerin sorunlarını en iyi o kentin yerel yönetimleri bilir. Orayı en iyi onlar yönetir. Rant amaçlı kurum ve kuruluşlara bu alanlar peşkeş çekilmemeli. Yerel yönetimlere devri yapılarak kamu yararına kullanılmalı. Şayet bunun aksi bir durum gelişmesi olursa CHP bunun hesabını en sert şekilde soracaktır. Gerekirse iktidarımız döneminde bu alanları kamulaştırırız.” dedi. Gazetemizde ziyaret programını tamamlayan CHP Kurmayları daha sonra mahalledeki esnafla da sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.