19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Siz isteyin kitaplar kapınıza gelsin

Gebze 16.04.2020 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siz isteyin kitaplar kapınıza gelsin

Gebze Belediyesi’nin corona virüs salgını nedeniyle evlerinde oturan vatandaşlara yönelik başlattığı “Evde kal kitapla kal” projesine ilgi bir hayli fazla. Gebzeli vatandaşların telefonla talepleri sonrasında kitaplar belediye ekiplerince ücretsiz olarak kapılarına geliyor

Coronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan Gebzelilere yönelik Gebze Belediyesi tarafından başlatılan “Evde kal kitapla kal” projesine ilgi çok fazla. Gebzeliler, kültür müdürlüğünü arayarak kitap siparişine devam ederken proje olumlu yönde ilerliyor. 0262 606 04 70 numaralı telefonu arayan Gebzeli vatandaşlar ücretsiz olarak kitap istediğinde bulunurken ertesi gün kitapları kapıya geliyor. Bir telefon kadar yakın olan uygulamaya siz de katılabilirsiniz. VATANDAŞLAR TAM NOT VERDİLER Kampanyaya katılanların kitapları evlerine kadar gelirken vatandaşlar uygulamadan bir hayli memnun. Evlerinde kaldıkları şu süreçte kitap okuduklarını, kitap okumayı sevdiklerini kaydeden vatandaşlar, “Gebze Belediyesine teşekkür ederiz, yerinde bir uygulama. Evlerimizde kaldığımız şu süreçte, bizler için güzel bir sürpriz oldu. Başta Gebze Beledi Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere tüm Gebze Belediyesi ekiplerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.  
Gebze Belediyesi’nin corona virüs salgını nedeniyle evlerinde oturan vatandaşlara yönelik başlattığı “Evde kal kitapla kal” projesine ilgi bir hayli fazla. Gebzeli vatandaşların telefonla talepleri sonrasında kitaplar belediye ekiplerince ücretsiz olarak kapılarına geliyor

Coronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan Gebzelilere yönelik Gebze Belediyesi tarafından başlatılan “Evde kal kitapla kal” projesine ilgi çok fazla. Gebzeliler, kültür müdürlüğünü arayarak kitap siparişine devam ederken proje olumlu yönde ilerliyor. 0262 606 04 70 numaralı telefonu arayan Gebzeli vatandaşlar ücretsiz olarak kitap istediğinde bulunurken ertesi gün kitapları kapıya geliyor. Bir telefon kadar yakın olan uygulamaya siz de katılabilirsiniz.

VATANDAŞLAR TAM NOT VERDİLER

Kampanyaya katılanların kitapları evlerine kadar gelirken vatandaşlar uygulamadan bir hayli memnun. Evlerinde kaldıkları şu süreçte kitap okuduklarını, kitap okumayı sevdiklerini kaydeden vatandaşlar, “Gebze Belediyesine teşekkür ederiz, yerinde bir uygulama. Evlerimizde kaldığımız şu süreçte, bizler için güzel bir sürpriz oldu. Başta Gebze Beledi Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere tüm Gebze Belediyesi ekiplerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.