Size güveniyoruz!

Spor 22.12.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Size güveniyoruz!

DARICA G.B BUGÜN SAAT 16.30’DA KADİR HAS STADI’NDA KAYSERİSPOR’UN KONUĞU OLACAK

Türkiye Kupası’ndaki tarihi başarısıyla adından sıkça söz ettiren Darıca G.B, gruptaki üçüncü maçında ilk puanlarıyla tanışmak istiyor. Süper Lig ekibi Kayserispor karşısında var olma maçına çıkacak olan sarı yeşilliler, başarılarına bir yenisini eklemek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, gruptaki üçüncü maçında bugün deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Kupada var olma adına zorlu deplasmandan mutlak puanla ayrılmak isteyen sarı yeşilliler, güçlü rakibinden en az 1 puan kaparak rövanş maçı öncesinde moral depolamak istiyor. PUANIMIZ YOK Grupta oynadığı maçlarda Beşiktaş’a 2-1 ve Boluspor’a 3-1 kaybeden Darıca G.B, rotasyonlu kadroyla sahaya çıkması beklenen Süper Lig ekibi Kayserispor’a çelme takmayı hedefliyor. Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 16.30’da başlayacak. Mücadeleyi A Spor naklen yayınlanacak.
DARICA G.B BUGÜN SAAT 16.30’DA KADİR HAS STADI’NDA KAYSERİSPOR’UN KONUĞU OLACAK

Türkiye Kupası’ndaki tarihi başarısıyla adından sıkça söz ettiren Darıca G.B, gruptaki üçüncü maçında ilk puanlarıyla tanışmak istiyor. Süper Lig ekibi Kayserispor karşısında var olma maçına çıkacak olan sarı yeşilliler, başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, gruptaki üçüncü maçında bugün deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Kupada var olma adına zorlu deplasmandan mutlak puanla ayrılmak isteyen sarı yeşilliler, güçlü rakibinden en az 1 puan kaparak rövanş maçı öncesinde moral depolamak istiyor.

PUANIMIZ YOK

Grupta oynadığı maçlarda Beşiktaş’a 2-1 ve Boluspor’a 3-1 kaybeden Darıca G.B, rotasyonlu kadroyla sahaya çıkması beklenen Süper Lig ekibi Kayserispor’a çelme takmayı hedefliyor. Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 16.30’da başlayacak. Mücadeleyi A Spor naklen yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.