SİZE İNANIYORUZ!

Spor 17.02.2016 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SİZE İNANIYORUZ!

DARICA G.B’DE MANAVGATSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI NEŞELİ BAŞLADI

Ligin ikinci yarısına çok iyi başlangıç yapan Darıca G.B, Cumartesi günü deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak. Zor geçmesi beklenen kritik 90 dakika öncesinde 3 puan hesapları yapan sarı yeşilliler kritik virajı kayıpsız atlatmak istiyor. 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 26’ncı haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Manavgatspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Sarı yeşillilerde sakatlıkları bulunan Murat Can Bölükbaşı antrenmanda yer almazken, sağ bacağında hafif bir ağrısı bulunan Selçuk Baştürk takımdan ayrı düz koşu yaparak dinlendirildi.  FUTBOLCULAR OLDUKÇA MORALLİ Haftanın ilk çalışmasında futbolcuların oldukça moralli oldukları dikkatlerden kaçmazken, teknik heyet Manavgatspor maçı için galibiyet şifrelerini futbolculara veriyor. Keskin virajı kayıpsız geçerek bir sonraki hafta içi oynanacak olan Tavşanlı Linyitspor maçına iddialı çıkmayı hedefleyen Darıca G.B, ligin ilk yarısında 3-1 devirdiği rakibine bir kez daha aynı tarifeyi uygulamak istiyor. ‘’KAZANACAK MORAL VE GÜCE SAHİBİZ’’ İdman sonrası Manavgatspor maçıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Teknik Direktör Ramazan Silin, maçı kazanacak hem morale, hem de güce sahip olduklarını kaydederek seri galibiyetlerin devamını getirmek istediklerini söyledi. Silin, kıyasıya yaşanan forma rekabeti için ise, ‘’Formayı biz vermeyeceğiz, futbolcularımız kendileri alacak’’ diyerek göndermelerde bulundu.
DARICA G.B’DE MANAVGATSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI NEŞELİ BAŞLADI

Ligin ikinci yarısına çok iyi başlangıç yapan Darıca G.B, Cumartesi günü deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak. Zor geçmesi beklenen kritik 90 dakika öncesinde 3 puan hesapları yapan sarı yeşilliler kritik virajı kayıpsız atlatmak istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 26’ncı haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Manavgatspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Sarı yeşillilerde sakatlıkları bulunan Murat Can Bölükbaşı antrenmanda yer almazken, sağ bacağında hafif bir ağrısı bulunan Selçuk Baştürk takımdan ayrı düz koşu yaparak dinlendirildi. 

FUTBOLCULAR OLDUKÇA MORALLİ

Haftanın ilk çalışmasında futbolcuların oldukça moralli oldukları dikkatlerden kaçmazken, teknik heyet Manavgatspor maçı için galibiyet şifrelerini futbolculara veriyor. Keskin virajı kayıpsız geçerek bir sonraki hafta içi oynanacak olan Tavşanlı Linyitspor maçına iddialı çıkmayı hedefleyen Darıca G.B, ligin ilk yarısında 3-1 devirdiği rakibine bir kez daha aynı tarifeyi uygulamak istiyor.

‘’KAZANACAK MORAL VE GÜCE SAHİBİZ’’

İdman sonrası Manavgatspor maçıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Teknik Direktör Ramazan Silin, maçı kazanacak hem morale, hem de güce sahip olduklarını kaydederek seri galibiyetlerin devamını getirmek istediklerini söyledi. Silin, kıyasıya yaşanan forma rekabeti için ise, ‘’Formayı biz vermeyeceğiz, futbolcularımız kendileri alacak’’ diyerek göndermelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.