19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sizi bu hale getirenler utansın! 1-6

Spor 27.01.2019 - 18:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sizi bu hale getirenler utansın! 1-6

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ, MENEMEN BELEDİYESPOR KARŞISINDA TUTUNAMADI

Darıca Gençlerbirliği her geçen hafta erimeye devam ediyor. Transfer tahtasını açamayan ve Tokatspor maçında olduğu gibi Menemen Belediyespor karşısına da tek yedekle çıkan sarı yeşilliler, güçlü rakibine 6-1’lik skorla teslim oldu. Kaderine terk edilen Darıca G.B’de Çınaraltı taraftarının hedefindeki isim kulübün yeni sahibi Rauf İsmayilov olurken, bazı taraftarların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Tarihinin en zor dönemini geçiren Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig Kırmızı Grup’un 19.haftasında ağırladığı Menemen Belediyespor’a 6-1’lik farklı skorla mağlup oldu. Transfer yasağı nedeniyle alt yapı ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan sarı yeşilliler, mücadelenin henüz 3.dakikasında yakaladığı kontra atakla Mustafa Kaya’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra kalemizi abluka altına alan İzmir temsilcisi, üst üste 3 korner atışından 3 gol buldu. 14 ve 23’te Veli Çetin, 28’de Rıdvan Koçak’ın golleri ilk yarının skorunu tayin etti:1-3 MENEMEN FRENE BASMADI Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ikinci yarısında da frene basmayan Menemen Belediyespor, 52 ve 63’te Mustafa Şen ve 90’da Tayfun Aydoğan’ın golleriyle sahadan 6-1 galip ayrıldı. 4-0’lık Tokatspor mağlubiyetinin ardından Menemen karşısında ağır bir yenilgi alan sarı yeşilliler, 20 puanda kalarak 15.sıraya geriledi. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda lider Tuzlaspor’a konuk olacak.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ, MENEMEN BELEDİYESPOR KARŞISINDA TUTUNAMADI

Darıca Gençlerbirliği her geçen hafta erimeye devam ediyor. Transfer tahtasını açamayan ve Tokatspor maçında olduğu gibi Menemen Belediyespor karşısına da tek yedekle çıkan sarı yeşilliler, güçlü rakibine 6-1’lik skorla teslim oldu. Kaderine terk edilen Darıca G.B’de Çınaraltı taraftarının hedefindeki isim kulübün yeni sahibi Rauf İsmayilov olurken, bazı taraftarların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Tarihinin en zor dönemini geçiren Darıca Gençlerbirliği, 2.Lig Kırmızı Grup’un 19.haftasında ağırladığı Menemen Belediyespor’a 6-1’lik farklı skorla mağlup oldu. Transfer yasağı nedeniyle alt yapı ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan sarı yeşilliler, mücadelenin henüz 3.dakikasında yakaladığı kontra atakla Mustafa Kaya’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra kalemizi abluka altına alan İzmir temsilcisi, üst üste 3 korner atışından 3 gol buldu. 14 ve 23’te Veli Çetin, 28’de Rıdvan Koçak’ın golleri ilk yarının skorunu tayin etti:1-3

MENEMEN FRENE BASMADI

Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ikinci yarısında da frene basmayan Menemen Belediyespor, 52 ve 63’te Mustafa Şen ve 90’da Tayfun Aydoğan’ın golleriyle sahadan 6-1 galip ayrıldı. 4-0’lık Tokatspor mağlubiyetinin ardından Menemen karşısında ağır bir yenilgi alan sarı yeşilliler, 20 puanda kalarak 15.sıraya geriledi. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda lider Tuzlaspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.