‘’ Sizlere yürekten inanıyorum’’

01.12.2017 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’ Sizlere yürekten inanıyorum’’

BAŞKAN KÖŞKER’DEN GÜVEN DOLU MESAJLAR:

Gebzespor, bugün takım halinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Pazar günü oynanacak olan Karasuspor maçı öncesinde yapılan ziyarette mor beyazlılar futbolcular Başkan Köşker’in güven veren mesajlarıyla moral depoladılar. Gebzespor’un Gebze için önemli bir marka olduğunu ve Gebzespor’un başarılı olacağına inandığı için destek verdiğini açıkça dile getiren Başkan Köşker, ‘’O sene bu sene olsun’’ diyerek Gebzespor’un şampiyonluğa en yakın durduğu sezonunu geçirdiğini vurguladı. Gebzespor’un doğru bir yönetime sahip olduğunu ve başarı için her imkanın mevcut olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mor beyazlılara güvendiğini söyledi. Başkan Köşker yaptığı konuşmada şöyle konuştu: KÖŞKER: BENİ MAHCUP ETMEYİN ‘’Sanayi kenti Gebze, her geçen gün daha da büyüyor. Böylesine önemli bir kentin takımının futbolcuları olarak sizlere önemli sorumluluk düşüyor. Ligde bulunduğunuz başarılı konumdan sizleri kutluyorum. Ama henüz hiçbir şey kazanılmış değil. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla her maça final havasında çıkarak sizlerden beklenen galibiyetleri alacağınıza inanıyorum.Şunu çok net söylemek istiyorum. Ben sizlere yürekten inanıyorum. Beni mahcup etmeyin ve bu kente şampiyonluk sevinci yaşatın’’dedi. BAŞKAN KÖŞKER’DEN İLKER ÇAKIR’A TEŞEKKÜR Başkan Köşker, Gebzespor’un eski başkanı İlker Çakır ile başlayan doğru yönetim anlayışının Yusuf Öztürk başkanlığında doğru bir şekilde devam ettiğini belirterek, Gebzespor’un önünün açık olduğunu söyledi. Köşker, ‘’Gebzespor zor dönemlerden geçti. İlker kardeşimiz bu zorluklarla mücadele ederek kulübü önemli bir noktaya getirdi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Ardından Yusuf kardeşimiz doğru ve profesyonel yönetim anlayışıyla Gebzespor’u başarılı bir şekilde temsil ediyor. İnşallah bu emeklerin karşılığı sezon sonunda alınacak’’dedi. SIR: BAŞKANIMIZ GEBZESPOR’A GÜÇ VERİYOR Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız olarak gerçekten iyi bir aile ortamımız var. Herkesin birbirine saygı duyarak çalıştığı güzel bir ortamda tek amacımız Gebzespor’u iyi bir noktaya getirebilmek. Bu anlamda Maddi ve manevi katkılarının yanı sıra, Gebzespor’un yanında olduğunu her daim ekibimize htiren Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum. Başkanımızın varlığı Gebzespor’a güç veriyor’’şeklinde konuştu. SARI VE TÜYYÜZ DE YER ALDI Öte yandan Gebzespor’un Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaretinde teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Asbaşkan Zeki Sarı ve Gebzespor yöneticisi ve aynı zamanda Gebze Belediyesi meclis üyesi olan Mehmet Tüyyüz de yer aldı.       
BAŞKAN KÖŞKER’DEN GÜVEN DOLU MESAJLAR:

Gebzespor, bugün takım halinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Pazar günü oynanacak olan Karasuspor maçı öncesinde yapılan ziyarette mor beyazlılar futbolcular Başkan Köşker’in güven veren mesajlarıyla moral depoladılar.

Gebzespor’un Gebze için önemli bir marka olduğunu ve Gebzespor’un başarılı olacağına inandığı için destek verdiğini açıkça dile getiren Başkan Köşker, ‘’O sene bu sene olsun’’ diyerek Gebzespor’un şampiyonluğa en yakın durduğu sezonunu geçirdiğini vurguladı. Gebzespor’un doğru bir yönetime sahip olduğunu ve başarı için her imkanın mevcut olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mor beyazlılara güvendiğini söyledi. Başkan Köşker yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

KÖŞKER: BENİ MAHCUP ETMEYİN

‘’Sanayi kenti Gebze, her geçen gün daha da büyüyor. Böylesine önemli bir kentin takımının futbolcuları olarak sizlere önemli sorumluluk düşüyor. Ligde bulunduğunuz başarılı konumdan sizleri kutluyorum. Ama henüz hiçbir şey kazanılmış değil. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla her maça final havasında çıkarak sizlerden beklenen galibiyetleri alacağınıza inanıyorum.Şunu çok net söylemek istiyorum. Ben sizlere yürekten inanıyorum. Beni mahcup etmeyin ve bu kente şampiyonluk sevinci yaşatın’’dedi.

BAŞKAN KÖŞKER’DEN İLKER ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

Başkan Köşker, Gebzespor’un eski başkanı İlker Çakır ile başlayan doğru yönetim anlayışının Yusuf Öztürk başkanlığında doğru bir şekilde devam ettiğini belirterek, Gebzespor’un önünün açık olduğunu söyledi. Köşker, ‘’Gebzespor zor dönemlerden geçti. İlker kardeşimiz bu zorluklarla mücadele ederek kulübü önemli bir noktaya getirdi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Ardından Yusuf kardeşimiz doğru ve profesyonel yönetim anlayışıyla Gebzespor’u başarılı bir şekilde temsil ediyor. İnşallah bu emeklerin karşılığı sezon sonunda alınacak’’dedi.

SIR: BAŞKANIMIZ GEBZESPOR’A GÜÇ VERİYOR

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız olarak gerçekten iyi bir aile ortamımız var. Herkesin birbirine saygı duyarak çalıştığı güzel bir ortamda tek amacımız Gebzespor’u iyi bir noktaya getirebilmek. Bu anlamda Maddi ve manevi katkılarının yanı sıra, Gebzespor’un yanında olduğunu her daim ekibimize htiren Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyorum. Başkanımızın varlığı Gebzespor’a güç veriyor’’şeklinde konuştu.

SARI VE TÜYYÜZ DE YER ALDI

Öte yandan Gebzespor’un Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaretinde teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Asbaşkan Zeki Sarı ve Gebzespor yöneticisi ve aynı zamanda Gebze Belediyesi meclis üyesi olan Mehmet Tüyyüz de yer aldı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.