Skandal!

Spor 18.04.2017 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Skandal!

Yapılan atama skandal etkisi yarattı

Beşiktaş'ın UEFA  Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransız temsilcisi  Olympique Lyon ile 20 Nisan Perşembe günü yapacağı rövanş maçı için  Sırbistan  Futbol Federasyonundan hakem  Milorad Mazic görevlendirildi. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Vodafone Arena'da saat 22.05'te başlayacak maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olacağı mücadelede, Nenad Djokic ile  Danilo Grujic ilave yardımcı hakemlik yapacak. BEŞİKTAŞ MAZIC İLE KAZANAMADI   Avrupa kupalarında daha önce 3 kez  Beşiktaş'ın maçlarını yöneten Mazic ile galibiyet alamayan  Beşiktaş bu karşılaşmalardan 2 beraberlik ve bir mağlubiyet çıkardı. Milorad Mazic  Beşiktaş'ın ilk olarak 2011-2012 sezonunda UEFA  Avrupa Ligi'nde Dynamo  Kiev ile oynadığı maçı yönetti ve bu karşılaşma 1-0  Ukrayna ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.  Beşiktaş 2014 -2015 sezonu Şampiyonlar Ligi Play Off'unda  İstanbul'da  Arsenal ile oynarken hakem  Milorad Mazic'ti ve iki takım sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. SON MAÇTA TALISCA FRİKİĞİ ATTI Mazic, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarının ilki olan  Benfica maçında da düdük çaldı ve Siyah Beyazlılar bu maçta beraberliği Talisca'nın son dakika frikiği ile kurtardı. Beşiktaş Mazic'in yönetiminde 4. maçına çıkacak. BEŞİKTAŞ'IN PENALTISINI VERMEMİŞTİ Beşiktas, bu sezon Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk mücadelesinde  Benfica ile berabare kalarak 1 puan almıştı. Ancak siyah beyazlı temsilcimizin galibiyeti Sırp hakem  Milorad Mazic'e takılmıştı. Talisca, maçın 59. dakikasında gelişen bir  Beşiktaş atağında topla rakibinin arasına girip ceza alanına hareketlenmişti. Ancak bu sırada Benficalı oyuncu, Talisca'yı arkadan yaptıgı hamle ile yere indirmişti. Bu pozisyonda penaltı yerine devam kararı veren Mazic,  Beşiktaş'ı galibiyetten etmişti.
Yapılan atama skandal etkisi yarattı

Beşiktaş'ın UEFA  Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransız temsilcisi  Olympique Lyon ile 20 Nisan Perşembe günü yapacağı rövanş maçı için  Sırbistan  Futbol Federasyonundan hakem  Milorad Mazic görevlendirildi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Vodafone Arena'da saat 22.05'te başlayacak maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olacağı mücadelede, Nenad Djokic ile  Danilo Grujic ilave yardımcı hakemlik yapacak.

BEŞİKTAŞ MAZIC İLE KAZANAMADI

 

Avrupa kupalarında daha önce 3 kez  Beşiktaş'ın maçlarını yöneten Mazic ile galibiyet alamayan  Beşiktaş bu karşılaşmalardan 2 beraberlik ve bir mağlubiyet çıkardı.

Milorad Mazic  Beşiktaş'ın ilk olarak 2011-2012 sezonunda UEFA  Avrupa Ligi'nde Dynamo  Kiev ile oynadığı maçı yönetti ve bu karşılaşma 1-0  Ukrayna ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.  Beşiktaş 2014 -2015 sezonu Şampiyonlar Ligi Play Off'unda  İstanbul'da  Arsenal ile oynarken hakem  Milorad Mazic'ti ve iki takım sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

SON MAÇTA TALISCA FRİKİĞİ ATTI

Mazic, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarının ilki olan  Benfica maçında da düdük çaldı ve Siyah Beyazlılar bu maçta beraberliği Talisca'nın son dakika frikiği ile kurtardı.

Beşiktaş Mazic'in yönetiminde 4. maçına çıkacak.

BEŞİKTAŞ'IN PENALTISINI VERMEMİŞTİ

Beşiktas, bu sezon Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk mücadelesinde  Benfica ile berabare kalarak 1 puan almıştı. Ancak siyah beyazlı temsilcimizin galibiyeti Sırp hakem  Milorad Mazic'e takılmıştı. Talisca, maçın 59. dakikasında gelişen bir  Beşiktaş atağında topla rakibinin arasına girip ceza alanına hareketlenmişti. Ancak bu sırada Benficalı oyuncu, Talisca'yı arkadan yaptıgı hamle ile yere indirmişti. Bu pozisyonda penaltı yerine devam kararı veren Mazic,  Beşiktaş'ı galibiyetten etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.