19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SKANDAL! Fetö'cüyü Serbest Bıraktılar

26.04.2018 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SKANDAL! Fetö'cüyü Serbest Bıraktılar

Yunanistan'da Danıştay, 15 Temmuz'dan bir gün sonra askeri helikopterle Dedeağaç'a firar eden FETÖ'cü 8 askerden eski yüzbaşı Süleyman Özkaynakçı'nın sıkı gözetim altında tekrar serbest bırakılmasını kararlaştırdı. Özkaynakçı ev hapsinde tutulacak. HER GÜN İMZAYA GİDECEK Yunanistan, FETÖ'nün darbe girişiminden bir gün sonra Dedeağaç'a kaçan sekiz darbeci askerden Süleyman Özkaynakçı'yı ikinci kez serbest bırakmıştı. Karara göre Özkaynakçı sıkı denetim altında tutulacak ve her gün karakola götürülerek imza atacak.

Yunanistan'da Danıştay, 15 Temmuz'dan bir gün sonra askeri helikopterle Dedeağaç'a firar eden FETÖ'cü 8 askerden eski yüzbaşı Süleyman Özkaynakçı'nın sıkı gözetim altında tekrar serbest bırakılmasını kararlaştırdı. Özkaynakçı ev hapsinde tutulacak.

HER GÜN İMZAYA GİDECEK

Yunanistan, FETÖ'nün darbe girişiminden bir gün sonra Dedeağaç'a kaçan sekiz darbeci askerden Süleyman Özkaynakçı'yı ikinci kez serbest bırakmıştı. Karara göre Özkaynakçı sıkı denetim altında tutulacak ve her gün karakola götürülerek imza atacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.