19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Skandalı unutturmaya çalışıyor!

Siyaset 09.06.2020 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Skandalı unutturmaya çalışıyor!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Lütfü Türkan’ın kaçak fabrikası ve çiftliğinin ulusal basına konu olduğunu belirterek, “Bu skandalı unutturmak ve gündem değiştirmek için Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e asılsız iddialarla saldırıyorlar. Dilovası’nı atıklarıyla zehirleyenler, şimdi vatandaşın aklını bu mesnetsiz iddialarla bulandırmak istiyor” dedi. NE YAPARLARSA YAPSINLAR UNUTTURAMAZLAR AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut şunları söyledi: “AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun milletimizin hakkını korumak için başlattığı araştırma sonucu vatandaşa dürüstlük abidesi kesilen, ahlak dersi veren İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkan’ın nasıl biri olduğu ortaya çıktı. Orman arazisi üzerine kurulu fabrikası ve çiftliği ile yıllardır vergi ödemeden haksız kazanç elde ettiği günlerdir ulusal basında manşetlere konu oldu. Şimdi bütün bunları unutturmak ve gündemi değiştirmek için pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan, siyasi görüş ayırt etmeden Dilovası halkına hizmet götüren Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e saldırılıyor. Ortada yine belge, bilgi olmadan olabilirimi, böyle midir gibi sorular yöneltilerek gündem saptırılıyor. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, arazisinde sakladığı zehirli atıklarla halkımızı zehirlemeye çalıştığı gibi bu anlamsız sorularıyla vatandaşımızın aklını bulandırmaya çalışıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, Lütfü Türkkan’ın yıllardır nasıl milletimizi kandırdığını, Emin Yılmaz’ın arazisinde sakladığı zehirli atıklarla bizi zehirlemek istediğini unutturamayacaklar”.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Lütfü Türkan’ın kaçak fabrikası ve çiftliğinin ulusal basına konu olduğunu belirterek, “Bu skandalı unutturmak ve gündem değiştirmek için Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e asılsız iddialarla saldırıyorlar. Dilovası’nı atıklarıyla zehirleyenler, şimdi vatandaşın aklını bu mesnetsiz iddialarla bulandırmak istiyor” dedi.

NE YAPARLARSA YAPSINLAR UNUTTURAMAZLAR

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Akbulut şunları söyledi: “AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun milletimizin hakkını korumak için başlattığı araştırma sonucu vatandaşa dürüstlük abidesi kesilen, ahlak dersi veren İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkan’ın nasıl biri olduğu ortaya çıktı. Orman arazisi üzerine kurulu fabrikası ve çiftliği ile yıllardır vergi ödemeden haksız kazanç elde ettiği günlerdir ulusal basında manşetlere konu oldu. Şimdi bütün bunları unutturmak ve gündemi değiştirmek için pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan, siyasi görüş ayırt etmeden Dilovası halkına hizmet götüren Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e saldırılıyor. Ortada yine belge, bilgi olmadan olabilirimi, böyle midir gibi sorular yöneltilerek gündem saptırılıyor. İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, arazisinde sakladığı zehirli atıklarla halkımızı zehirlemeye çalıştığı gibi bu anlamsız sorularıyla vatandaşımızın aklını bulandırmaya çalışıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, Lütfü Türkkan’ın yıllardır nasıl milletimizi kandırdığını, Emin Yılmaz’ın arazisinde sakladığı zehirli atıklarla bizi zehirlemek istediğini unutturamayacaklar”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.