SKM Başkanlarından Erdoğan seferberliği

Siyaset 08.01.2019 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SKM Başkanlarından Erdoğan seferberliği

AK Parti Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Halit Çokan, il binasında gerçekleşen toplantıda ilçe SKM Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Halit Çokan’ın yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, Gençlik Kolları SKM Başkanı Abdurrahman Yücel ve ilçe SKM başkanlarının katıldığı toplantıda seçim süresince nasıl bir yol izleneceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. ÇALIŞMALAR BAŞLADI İl SKM Başkanı Halit Çokan başkanlığında gerçekleşen toplantının en önemli gündem konusu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı oldu. Önceki gün açıklanan ilçe SKM Başkanları, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde Kocaeli’de ağırlamak için, ilçelerde çalışmalara başladı.

AK Parti Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı Halit Çokan, il binasında gerçekleşen toplantıda ilçe SKM Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Halit Çokan’ın yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, Gençlik Kolları SKM Başkanı Abdurrahman Yücel ve ilçe SKM başkanlarının katıldığı toplantıda seçim süresince nasıl bir yol izleneceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İl SKM Başkanı Halit Çokan başkanlığında gerçekleşen toplantının en önemli gündem konusu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı oldu. Önceki gün açıklanan ilçe SKM Başkanları, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde Kocaeli’de ağırlamak için, ilçelerde çalışmalara başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.