19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Soba; “Bizde hain çok!”

Gebze 15.03.2016 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Soba; “Bizde hain çok!”

Ankara’da meydana gelen üçüncü bombalı saldırının ardından AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba, devleti suçlayan çevrelere açtı ağzını yumdu gözünü yumdu.

Soba devlete yönelik suçlamalarda bulunan çevrelere ağır sözlerle okkalı bir cevap verdi. Sosyal medya hesabından bombalı saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Soba, “Ankara'daki bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri şiddetle lanetliyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralılarımıza Allah şifa versin.”dedi. OKKALI CEVAP VERDİ Baş sağlığı mesajının ardından okkalı ifadeler kullana Soba, “Başkenti koruyamayanlar diye başlayan cümlelerle Hükûmet ve MİT'e saldıran geri zekalılar, O çok büyük gördüğünüz Amerika'nın göbeğinde gökdelen patlattılar binlerce insan öldü. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisi ya. Fransa'nın göbeğinde patlama oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sövmedi. Peki onlar ne yaptı? Birlik oldular, bir hareket ettiler ve Hükûmetlerinin aldığı kararların arkasında durdular. Ama tabi bu ülkeler ile aramızda kocaman bariz bir fark var. Bizim ülkemizde şerefsiz hain çok.”dedi.
Ankara’da meydana gelen üçüncü bombalı saldırının ardından AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba, devleti suçlayan çevrelere açtı ağzını yumdu gözünü yumdu.

Soba devlete yönelik suçlamalarda bulunan çevrelere ağır sözlerle okkalı bir cevap verdi. Sosyal medya hesabından bombalı saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Soba, “Ankara'daki bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri şiddetle lanetliyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralılarımıza Allah şifa versin.”dedi.

OKKALI CEVAP VERDİ

Baş sağlığı mesajının ardından okkalı ifadeler kullana Soba, “Başkenti koruyamayanlar diye başlayan cümlelerle Hükûmet ve MİT'e saldıran geri zekalılar, O çok büyük gördüğünüz Amerika'nın göbeğinde gökdelen patlattılar binlerce insan öldü. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisi ya. Fransa'nın göbeğinde patlama oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sövmedi. Peki onlar ne yaptı? Birlik oldular, bir hareket ettiler ve Hükûmetlerinin aldığı kararların arkasında durdular. Ama tabi bu ülkeler ile aramızda kocaman bariz bir fark var. Bizim ülkemizde şerefsiz hain çok.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.