19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SOBA’DAN ANLAMLI ZİYARET!

Gebze 23.08.2016 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SOBA’DAN ANLAMLI ZİYARET!

AK Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba beraberindeki ekiple Şehit Astsubay Ömer Halis Demir’in kabrini ziyarete giderek büyük bir vefa örneği gösterdi. 5 Temmuz darbe girişiminde kendi canını feda ederek darbecilerin önüne geçen Demokrasi ve Mili mücadelenin şehidi Ömer Halis Demir AK Parti İlçe başkanı Hasan Soba ve partisi tarafından unutulmadı. Hasan Soba beraberinde Gebze Belediye Meclis üyesi Cesur Kurtgöz, İlçe başkan yardımcıları, Murat Yelek ve İlhan Tuğrul ile Şehit Ömer Halis Demir’in kabrini ziyarete giderek demokrasi, Milli mücadele için ve vatan uğruna kendini adamış şehitlerimize ne kadar vefalı olduklarını gösterdiler.

AK Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba beraberindeki ekiple Şehit Astsubay Ömer Halis Demir’in kabrini ziyarete giderek büyük bir vefa örneği gösterdi.

5 Temmuz darbe girişiminde kendi canını feda ederek darbecilerin önüne geçen Demokrasi ve Mili mücadelenin şehidi Ömer Halis Demir AK Parti İlçe başkanı Hasan Soba ve partisi tarafından unutulmadı.

Hasan Soba beraberinde Gebze Belediye Meclis üyesi Cesur Kurtgöz, İlçe başkan yardımcıları, Murat Yelek ve İlhan Tuğrul ile Şehit Ömer Halis Demir’in kabrini ziyarete giderek demokrasi, Milli mücadele için ve vatan uğruna kendini adamış şehitlerimize ne kadar vefalı olduklarını gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.