Soba, “Devam Edeceğine İnanıyorum”

Gebze 13.12.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Soba, “Devam Edeceğine İnanıyorum”

AK Parti eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları ile ilgili, “İdealist, fedakâr, gayretli ve birbirinden değerli bu genç kardeşlerimizin başarılarının farklı platformlarda devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Mevcut AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yaş sınırından dolayı gençlik kolları başkanlığına tekrar aday olamadı. Önceki gün Ankara’ya giden aday adayları arasından ilçe dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Ayhan Yılmaz AK Parti Genel Merkezi tarafından gençlik kolları başkan adayı gösterildi. AK Parti eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise teşekkür mahiyetinde bir açıklama yaparak birlikte yol aldığı ekibine başarılar diledi. Eski başkan Soba açıklamasında, “AK Partimiz; halka hizmet yolunda, sağlıklı yenilenme ve kardeşçe bayrağı devretme anlayışı ile çıktığı dava yoluna 2019-2023 hedeflerine hızla ilerleyerek devam etmektedir. BAŞARILAR DİLİYORUM Bu anlayış içerisinde Gebzemiz’de; 16 Aralık Cumartesi günü Gençlik Kollarımızın Kongresini gerçekleştirilecektir. Bugüne kadar 3 yıllık İlçe Başkanlığı sürecimde yılmadan yorulmadan, bizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışan başta Gençlik Kolları Başkanımız Ertan Kara kardeşim olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyorum. İdealist, fedakâr, gayretli ve birbirinden değerli bu genç kardeşlerimizin başarılarının farklı platformlarda devam edeceğine inanıyor, bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 
AK Parti eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları ile ilgili, “İdealist, fedakâr, gayretli ve birbirinden değerli bu genç kardeşlerimizin başarılarının farklı platformlarda devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Mevcut AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yaş sınırından dolayı gençlik kolları başkanlığına tekrar aday olamadı. Önceki gün Ankara’ya giden aday adayları arasından ilçe dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Ayhan Yılmaz AK Parti Genel Merkezi tarafından gençlik kolları başkan adayı gösterildi. AK Parti eski Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise teşekkür mahiyetinde bir açıklama yaparak birlikte yol aldığı ekibine başarılar diledi. Eski başkan Soba açıklamasında, “AK Partimiz; halka hizmet yolunda, sağlıklı yenilenme ve kardeşçe bayrağı devretme anlayışı ile çıktığı dava yoluna 2019-2023 hedeflerine hızla ilerleyerek devam etmektedir.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Bu anlayış içerisinde Gebzemiz’de; 16 Aralık Cumartesi günü Gençlik Kollarımızın Kongresini gerçekleştirilecektir. Bugüne kadar 3 yıllık İlçe Başkanlığı sürecimde yılmadan yorulmadan, bizlerle birlikte gece gündüz demeden çalışan başta Gençlik Kolları Başkanımız Ertan Kara kardeşim olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ediyorum. İdealist, fedakâr, gayretli ve birbirinden değerli bu genç kardeşlerimizin başarılarının farklı platformlarda devam edeceğine inanıyor, bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.