Soba, "Emaneti İade Ettik"

Gebze 03.05.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Soba, "Emaneti İade Ettik"

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atfen paylaşımında şu sözlere yer verdi. Aleyküm Selam Sayın Cumhurbaşkanım... Tam 979 gün emanetinize gözümüz gibi baktık ve bugün iade ettiğimiz emanetinizi Sizinle ve vatan sevdalısı olan Sayın Başbakanımızla dahada güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz... Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada, 80 milyonun herbiri için hiçbir ayrım yapmaksızın sürdüreceğiniz Yeni Anayasanın gereği olan" Partili Cumhurbaşkanlığı " göreviniz tüm Türkiyemiz için hayırlı uğurlu olsun .. Aslan yuvasına dönünce çakallar çileden çıkarmış! bunlarında farkındayız ... Ama artık ülkemizin, milletimizin refahı ve istikbali için herşey tam da olması gerektiği gibi devam etmekte. 2001 yılında, önderliğinizle çıktığımız bu kutlu yolda sizi asla yalnız bırakmayacağız, saflarımızı dahada sıkılaştırarak vatanımız ve milletimiz için çalışmalarımıza son sürat devam edecek ve Ülkemizi el birliği ile en yüksek seviyelere ulaştıracağız. Bugün üyeliğinizle heyecanın doruğuna çıkan partimiz , 21 Mayıs'taki 3.Olağanüstü Kongremizde Genel Başkanlığa geçmenizle şaha kalkacaktır. Ve şimdi; Gün, o günü özlemle ve hasretle bekleme günüdür...! #DönüşünMuhteşemOlacak REİS
Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atfen paylaşımında şu sözlere yer verdi.

Aleyküm Selam Sayın Cumhurbaşkanım...
Tam 979 gün emanetinize gözümüz gibi baktık ve bugün iade ettiğimiz emanetinizi Sizinle ve vatan sevdalısı olan Sayın Başbakanımızla dahada güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz...
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada, 80 milyonun herbiri için hiçbir ayrım yapmaksızın sürdüreceğiniz Yeni Anayasanın gereği olan" Partili Cumhurbaşkanlığı " göreviniz tüm Türkiyemiz için hayırlı uğurlu olsun ..
Aslan yuvasına dönünce çakallar çileden çıkarmış! bunlarında farkındayız ...
Ama artık ülkemizin, milletimizin refahı ve istikbali için herşey tam da olması gerektiği gibi devam etmekte.
2001 yılında, önderliğinizle çıktığımız bu kutlu yolda sizi asla yalnız bırakmayacağız, saflarımızı dahada sıkılaştırarak vatanımız ve milletimiz için çalışmalarımıza son sürat devam edecek ve Ülkemizi el birliği ile en yüksek seviyelere ulaştıracağız.
Bugün üyeliğinizle heyecanın doruğuna çıkan partimiz , 21 Mayıs'taki 3.Olağanüstü Kongremizde Genel Başkanlığa geçmenizle şaha kalkacaktır.
Ve şimdi;
Gün, o günü özlemle ve hasretle bekleme günüdür...!
#DönüşünMuhteşemOlacak REİS                                                                                            </div>
                                                                                                                                                                                                                                                            <div class=

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.