SOBA, “FATİH DEVLET KASIM 2017'DE BİTECEK”

Gebze 23.12.2016 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SOBA, “FATİH DEVLET KASIM 2017'DE BİTECEK”

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba da yaptığı açıklama ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı üzerindeki tartışmalara son noktayı koydu. Soba, 2017 Kasım ayı içerisinde hastanenin bitmesinin planlandığını söyledi.

1 MİLYON 186 BİN 619 KİŞİYE HİZMET AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Fatih Devlet hastanesi 93 hekim ile genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuar ve patoloji branşlarında hizmet vermektedir." PROJE DEĞİŞTİĞİ İÇİN UZADI AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, son bir yılda Fatih Devlet Hastanesinde 1 milyon 186 bin 619 kişiye poliklinik hizmeti verildiğini ve 294 bin 271 de röntgen çekildiğini söyledi. Hastane inşaatının ne zaman tamamlanacağı konusuna da açıklık getiren Soba, "Gebze Fatih Devlet Hastanesi fiziki durum gerçekleşme oranı %80 olup, proje değişiklikleri dolayısıyla 28.02.2017 tarihine kadar 119 günlük süre uzatım talebi TOKİ tarafından onaylanmıştır. 2017 yılı içerisinde kısmı kabul yapılması planlanmaktadır. Mevcut hastane taşınınca yıkılacak ve otopark alanı düzenlenecektir. Otopark alanı düzenlenmesi dahil 2017 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Resmi süre dolmadığı için cezai şart uygulanmamaktadır." dedi.  
Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba da yaptığı açıklama ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı üzerindeki tartışmalara son noktayı koydu. Soba, 2017 Kasım ayı içerisinde hastanenin bitmesinin planlandığını söyledi.

1 MİLYON 186 BİN 619 KİŞİYE HİZMET

AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Fatih Devlet hastanesi 93 hekim ile genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuar ve patoloji branşlarında hizmet vermektedir."

PROJE DEĞİŞTİĞİ İÇİN UZADI

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, son bir yılda Fatih Devlet Hastanesinde 1 milyon 186 bin 619 kişiye poliklinik hizmeti verildiğini ve 294 bin 271 de röntgen çekildiğini söyledi.

Hastane inşaatının ne zaman tamamlanacağı konusuna da açıklık getiren Soba, "Gebze Fatih Devlet Hastanesi fiziki durum gerçekleşme oranı %80 olup, proje değişiklikleri dolayısıyla 28.02.2017 tarihine kadar 119 günlük süre uzatım talebi TOKİ tarafından onaylanmıştır. 2017 yılı içerisinde kısmı kabul yapılması planlanmaktadır. Mevcut hastane taşınınca yıkılacak ve otopark alanı düzenlenecektir. Otopark alanı düzenlenmesi dahil 2017 yılı Kasım ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Resmi süre dolmadığı için cezai şart uygulanmamaktadır." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.