Soba, Hükümeti suçlayanlara tepki gösterdi

Gebze 29.11.2016 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Soba, Hükümeti suçlayanlara tepki gösterdi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dövizde ki yükseliş ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Soba, Dolar’ın Gezi Olayları ile birlikte yükselişe geçtiğinizi belirterek, bu durumdan Hükümeti suçlayanlara tepki gösterdi. Hükümeti indirmek isteyenlerin tek hedeflerinin ekonomiyi çökertip kısmen de olsa iç karışıklık çıkarmak olduğunu ifade eden Soba, 2002’den bugüne Dolar’ın trendini paylaştı. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurtulmak olduğunu ifade eden Soba, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. HEDEFLERİ BELLİ AK Parti’nin iktidar olduğu 2002 yılında Dolar’ın 1.70 TL olduğunu ve Gazi Olayları, 17-25 Aralık sürecine kadar da 1.77 TL olduğunu vurgulayan Soba, “Gezi Olayları, 17-25 Aralık Yargı Darbesi ve 15 Temmuz Kalkışması Yani İhanetler Döneminde Dolar'ın Seyri 2013 Dolar 1.77, 2014 Dolar 2.13, 2015 Dolar 2.91, 2016 Dolar 3.45. Her yolu denediler olmadı. Şu anda ellerinde kalan tek seçenek ekonomiyi çökertmek! Kısmen de iç kargaşa çıkarmak. Dört koldan saldırıyorlar. Hedefleri belli: Tüm oyunlarını bozan Erdoğan'dan kurtulmak. Amaçları ise açık: Türkiye’yi siyasi ve ekonomik olarak güçsüz bırakmak, Suriye'deki 'Kuzey Kürt koridorunu' tamamlamak, Bizi IMF’ye muhtaç hale getirmek, Irak’ı tamamen ele geçirmek, Enerji yollarına hakim olmak Bunun şakası yok!”diye konuştu. 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dövizde ki yükseliş ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Soba, Dolar’ın Gezi Olayları ile birlikte yükselişe geçtiğinizi belirterek, bu durumdan Hükümeti suçlayanlara tepki gösterdi. Hükümeti indirmek isteyenlerin tek hedeflerinin ekonomiyi çökertip kısmen de olsa iç karışıklık çıkarmak olduğunu ifade eden Soba, 2002’den bugüne Dolar’ın trendini paylaştı. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurtulmak olduğunu ifade eden Soba, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

HEDEFLERİ BELLİ

AK Parti’nin iktidar olduğu 2002 yılında Dolar’ın 1.70 TL olduğunu ve Gazi Olayları, 17-25 Aralık sürecine kadar da 1.77 TL olduğunu vurgulayan Soba, “Gezi Olayları, 17-25 Aralık Yargı Darbesi ve 15 Temmuz Kalkışması Yani İhanetler Döneminde Dolar'ın Seyri

2013 Dolar 1.77, 2014 Dolar 2.13, 2015 Dolar 2.91, 2016 Dolar 3.45. Her yolu denediler olmadı. Şu anda ellerinde kalan tek seçenek ekonomiyi çökertmek! Kısmen de iç kargaşa çıkarmak. Dört koldan saldırıyorlar. Hedefleri belli: Tüm oyunlarını bozan Erdoğan'dan kurtulmak. Amaçları ise açık: Türkiye’yi siyasi ve ekonomik olarak güçsüz bırakmak, Suriye'deki 'Kuzey Kürt koridorunu' tamamlamak, Bizi IMF’ye muhtaç hale getirmek, Irak’ı tamamen ele geçirmek, Enerji yollarına hakim olmak Bunun şakası yok!”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.