Soba; Saygı ile yad ediyorum

Gebze 10.11.2016 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Soba; Saygı ile yad ediyorum

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Soba mesajında "Ecdadımızdan emanet kalan bu vatanı korumayı savunmayı yegâne görev edinmiş Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı " Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır." diyerek millet iradesine verdiği önemi açıkça dile getirmiştir. Milletin iradesinin azminin ve inancının olmadığı her bir olay hezimetlere gebedir. Bizlerde bu inançla aziz milletimizle birlikte, bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş kalarak, hep beraber Türkiye olarak hedefimiz ve  istikametimiz olan 2023 için mücadelemizi sürdürüyoruz ve sonuçlandırma konusunda kararlıyız. Bu duygularla en büyük ideali, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve millet egemenliğini her şart altında korumak olan Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete intikalinin 78'inci senesinde saygı ile yâd ediyoruz. " sözlerine yer verdi.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Soba mesajında "Ecdadımızdan emanet kalan bu vatanı korumayı savunmayı yegâne görev edinmiş Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı " Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır." diyerek millet iradesine verdiği önemi açıkça dile getirmiştir. Milletin iradesinin azminin ve inancının olmadığı her bir olay hezimetlere gebedir. Bizlerde bu inançla aziz milletimizle birlikte, bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş kalarak, hep beraber Türkiye olarak hedefimiz ve  istikametimiz olan 2023 için mücadelemizi sürdürüyoruz ve sonuçlandırma konusunda kararlıyız. Bu duygularla en büyük ideali, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve millet egemenliğini her şart altında korumak olan Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete intikalinin 78'inci senesinde saygı ile yâd ediyoruz. " sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.