Soba, seçim startını verdi!

Gebze 02.03.2017 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Soba, seçim startını verdi!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ekibi ile birlikte Gebze’de kapı kapı gezerek vatandaşa 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasını anlatıyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, mahalle mahalle gezerek 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasını anlatıyor. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin resmi programlara başlamasıyla birlikte sahaya çıkan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve ekibi Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor.  EKİBİ İLE SOKAK SOKAK GEZİYOR Geçtiğimiz gün Beylikbağı Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan İlçe Başkanı Hasan Soba’ya İlçe Başkan Yardımcıları İlhan Tuğrul, Muhammet Bıyık, Şule Karabıyık, Gebze ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, Gebze ilçe kadın kolları başkanı Buket Tatoğlu, Hülya Meyvacı, Ebru Kavral ve Gülsüm Yelekoğlu eşlik etti. Bölgede ev ziyaretleri gerçekleştiren Soba ve ekibi, 16 Nisan’da evet oyunun ülkemizin geleceği için önemli olduğunu dile getirerek, “2023 hedeflerimiz için bu seçim bir kader seçimidir. Güçlü Türkiye için kararımız evet diyoruz” dedi. 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, ekibi ile birlikte Gebze’de kapı kapı gezerek vatandaşa 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasını anlatıyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, mahalle mahalle gezerek 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasını anlatıyor. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin resmi programlara başlamasıyla birlikte sahaya çıkan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve ekibi Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor. 

EKİBİ İLE SOKAK SOKAK GEZİYOR

Geçtiğimiz gün Beylikbağı Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan İlçe Başkanı Hasan Soba’ya İlçe Başkan Yardımcıları İlhan Tuğrul, Muhammet Bıyık, Şule Karabıyık, Gebze ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, Gebze ilçe kadın kolları başkanı Buket Tatoğlu, Hülya Meyvacı, Ebru Kavral ve Gülsüm Yelekoğlu eşlik etti. Bölgede ev ziyaretleri gerçekleştiren Soba ve ekibi, 16 Nisan’da evet oyunun ülkemizin geleceği için önemli olduğunu dile getirerek, “2023 hedeflerimiz için bu seçim bir kader seçimidir. Güçlü Türkiye için kararımız evet diyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.