19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SOBAYI YAKARKEN KENDİNİ VE EVİNİ YAKTI

Kocaeli 14.03.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SOBAYI YAKARKEN KENDİNİ VE EVİNİ YAKTI

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir şahıs, sobayı benzinle yakmaya çalışırken çıkan yangında kendini ve evini yaktı.

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Öğretmenler Caddesi 7. Blokta bulunan evin 3. katında yaşayan Fatih B., ısınmak için yakmaya çalıştığı sobayı tutuşturamayınca sobayı benzin dökerek tutuşturmaya çalıştı. BENZİN PARLADI, YANGIN ÇIKTI Fatih B., elindeki benzini sobaya dökmek istediği anda benzinin aniden parlamasıyla yangın çıktı. Çıkan alevlerle yaralanan Fatih B. aniden kendini dışarıya atarak itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İTFAİYE GELDİ Daha sonra üzerindeki alevleri söndüren Fatih B., evine dönüp söndürme çalışması yapmak istese de anahtarı üzerinde unuttuğu kapının kapanması üzerine eve giremedi. Bu sırada hızla büyüyen alevler evi sardı. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü. Soba yakmak için kullandığı benzinin parlamasıyla ellerinde yanma meydana gelen ev sahibi Fatih B. ise tedavisi için olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülürken çıkan yangında evde kısmi maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir şahıs, sobayı benzinle yakmaya çalışırken çıkan yangında kendini ve evini yaktı.

Körfez Çamlıtepe Mahallesi Öğretmenler Caddesi 7. Blokta bulunan evin 3. katında yaşayan Fatih B., ısınmak için yakmaya çalıştığı sobayı tutuşturamayınca sobayı benzin dökerek tutuşturmaya çalıştı.

BENZİN PARLADI, YANGIN ÇIKTI

Fatih B., elindeki benzini sobaya dökmek istediği anda benzinin aniden parlamasıyla yangın çıktı. Çıkan alevlerle yaralanan Fatih B. aniden kendini dışarıya atarak itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

İTFAİYE GELDİ

Daha sonra üzerindeki alevleri söndüren Fatih B., evine dönüp söndürme çalışması yapmak istese de anahtarı üzerinde unuttuğu kapının kapanması üzerine eve giremedi. Bu sırada hızla büyüyen alevler evi sardı. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede alevleri söndürdü.

Soba yakmak için kullandığı benzinin parlamasıyla ellerinde yanma meydana gelen ev sahibi Fatih B. ise tedavisi için olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülürken çıkan yangında evde kısmi maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.